Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) - Sayfa 462 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17798.jpg
 
dostlar o bir turlu getiremediğiz forvetin isim acıklandı mı? dun evrende diyordu bir işim geldi kulağıma muazzam bir isim diye
 
Aslında tam Fatih Terim'in isteyeceği karakterlerle dolu bir kadro oldu. Başarıya aç, kendini takımdan üstün görmeyecek, her daim kendini kanıtlama zorunluluğu hisseden, o hayal ettiği presli takım oyununa uygun oyuncular. Gomis'i, Belhanda'yı, Feghouli'yi yedek bırakarak bu kadro yapısının mesajını vermişti. Belhanda'yı -son maçta da izledik- kazandı gözüküyor. Gomis'le hala neler yaşandı tam olarak bilmiyoruz ama olmadı. Feghouli'ye son maçlarda mesaj verildi. O da takıma kazandırılır diye umuyorum.

Eren için büyük fırsat doğdu. Birçok orta saha ve yardımcı forvet bulunan takımda tek pivot santrafor. Eski günlerine dönmek ve kendini tekrar kanıtlamak için büyük fırsat. Eren'den CL'de bir Burak Yılmaz performansı çıkabilir neden olmasın.

Açıkçası forvet transferi olsa da Şampiyonlar Ligi için büyük hayallerim yoktu. En fazla 2.turda eleneceğimizi düşünüyordum. 2.turda elenmek yerine grupta 3.olup Uefa'ya kalmayı tercih ederim. Şu anda 3. olabileceğimiz kadro yapısına sahibiz. Uefa'yı tekrar kazanmak eksik kalan Şampiyonlar Ligi'ne göre daha olası bir hedef olur.

2.tura kalmak demek yaklaşık 20m euro para demek hem kek kura çektik yonetim sagolsun icine etti herşeyn
 
2.tura kalmak demek yaklaşık 20m euro para demek hem kek kura çektik yonetim sagolsun icine etti herşeyn
Iceride 3 maçı da kazanabiliriz favoriyiz her turlu oradan 9 puan + 8.1milyon para gekecek 2.7 sanirim galibiyet primi. Depte de beraberlige oynasak butun maclarda 10 puanla çıkabiliriz, kışın da bi forvet alirlar artık o kadar da değil :)

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Galatasaray'ın muhtemel 11'i: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Emre Akbaba, Onyekuru, Eren
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt