Transfer Nöbeti (ARŞİV 13) - Sayfa 457 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alan Analizi:

Guangz TJ ted macini izledim. Kasim 2018 de oynanmis.

Alan sol acikta basladi maca. Hic etkili olamadi ve 15. dk sag aciga gecti. Sag aciktada etkili olamayinca tekrar sol acik sag acik derken ilk yari bitti. Macin ilk yarisi bu sekilde.

Alan:
-Kesinlikle ve kesinlikle tek forvet oynayacak adam degil. Bi takimin gol yukunu birakilacak bir adam kesinlikle degil.
-Güçsüz bir oyuncu. Güç bakimindan Bizim lige uymayacagini dusunuyorum.
-Teknigi iyi. Sakar bir oyuncu degil.
-Oyun zekasi da fena degil.

Kanat oyuncusumu?
Kesinlikle degil. Çalim yetenegi yok. Topla sifira inip orta acabilecek bir oyuncu degil. Kondisyonu cok kotu durumda . Defansa yardim sifira yakin.
Kanat kullanacaksak inanin Rodri iki gomlek ustun bence :) Yani rodriden gelen bonservis parasi Alan in maasina gidecek gibi bisey.

Forvet mi ?
Kesinlikle degil. Sadece ve sadece yaninda Elmander tipi forvet olacakki verim alabilesin.

Sonuç olarak maliyetine ve ozelliklerine de bakacak olursak Alan mantikli bir transfer gelmiyor. Bu analizime tepki gosterenleriniz de tabiki olacaktir ama benim fikrim bu yonde.

Forumda Alan’in bir macini izleyen ilk kisisin bence

Ben de Alan’a fahis paralar gomulmesindense garanti olmayan riskli iki ucuz santrafor transferi yapilmasi taraftariyim
 
bosuna yinede para veriyorsun, ne katki verdiler ki? Altyapidan oynasa ayni katkiyi verirlerdi.

Bu arada, Terim de az degil. Zaten Forvet ve defans lazim, allahini seversen problem cikarma, ne diye simdi serdar ile tantana yasatiyon? Simdi bir transfer daha fazla yapilmali, zaten bu yönetim in yapacagi transfer in icine tüküreyim, islerini daha da zorlastiriyor

Verilen para cok dusuk bir miktar

Yedek sart, altyapi topculari abartiliyor. Cok azi Super Lig’de oynayabilecek seviyede.
 
Ya forum ahalisi bırakın bu Alan pohpohlamayı. En temizi alabiliyorsan Diagne'yi almak adamı getir keyfine bak. Alan bizim forvet sorunumuzu çözecek bir adam değil. Ayrıca Diagne'yi Avrupa'da parlatıp satma imkanımız yüksek. Ne yap et al bu adamı.
 
Yönetim ve Hocanın en büyük net hatası, sezon başında bir forvet için harcanması gereken kısıtlı kaynağı, pek büyük performans vaad etmeyen, sezon sonunda zaten boşa çıkacak Emre için kullanmaları oldu. Varsın, istiyorsa FB ye gitsindi. Dediğim gibi yapıp standart bir forvet alınmış olsaydı ve o adam velev ki umulan randımanı vermese bile bu denli tepki görmezlerdi; risksiz transfer olmaz zira...

Emre sakatlandı diye söylemiyorum bunları, oynadığı maçlarda ileriye dönük bir ışık göremedim, bundan sonrası için de pek iyimser beklentilere sahip değilim. Başarılı olmasını çok istediğim, sevdiğim bir futbolcudur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt