Transfer Nöbeti (ARŞİV 15) - Sayfa 475 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gol tehdidini artirmazsa belhanda olmaz o is. Arkasinda selcuk-tolga yaninda yasin oynasin belhandayi o zaman dusun birde.

Bakin ben 1 sene kontrati kalmis o boktan orta saha ve yasin gibi kazmalarin yaninda asist krali olmus Sneijderi gozum kapali tercih ederim belhandaya.

Futbol olarak da bu isten anlayan kimsenin belhandayi Sneijderin onune koyacagina inanmiyorum.

Sneijder muhtemelen saha disi sebeplerden gonderildi.

Diger muhtemel sebep ise ki eger bunu dusunmuslerse Tudor ve yonetim onunde kalkar onumu iliklerim. Eger yonetim ve Tudor Sneijderin en fazla 1 yil daha ise yarayacagini ongorup bir de Uefadan onumuzdeki seneden itibaren sattigin kadar al cezasi yiyecegimizi dusunup onumuzdeki sene caresiz kalmamak icin Sneijderin maas yukunden bu sene kurtulup belhandayi bugunden kadroya katmayi istemisler ise ben bu planlamaya buyuk saygi duyarim.

Sneijder i çok severim gitmesine de çok üzüldüm. Fakat bir gerçek varki bu takımda belhanda yerine sneijder oynasaydı 60 dakikalık pres ve rakibe baskı yapılamazdı. Çünkü pres tüm takım birden ahenkle yapması gereken bir olay. Eğer dişlilerden birisi çalışmazsa çorap söküğü gibi pres dağılır ve rakibe pozisyon verirsin. Dolayısıyla bu yeni takımda sanırım isimleri değil sistemi tartışmak gerekecek. Belhanda sinı kadar yetenekli değil ama hücum defans dengeli bir oyuncu bu sisteme daha uygun.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Bu arada ilk 11de 11 yabanci olursa, yedek kulubesinde sadece 1 yabanci hakkimiz olacak. Bunuda dusunmek lazim.
Bu ayrintiyi dusunerek Emre Mor, Arda Turan (nekadar istemsemde) gibi oyuncular alinabilir.
 
Gerçekten Selçuk-De Jong-Donk üçlüsünden kurtulabilirsek bir orta saha transferi lazım

Mesela => W. Barrios - S. Johansen - D. Amartey tarzı

Takım 65 civarı düşmeya başladığında salacan bunlardan birisini alıp sahaya takımı kurtarsın savaşsın sahada ...
 
Asıl sıkıntı ne 60-65 dakika süper oynayan bir Galatasaray var ama sonrasında çok düşüyoruz

Bunu sezon başı olması+takımın daha tam oturmamış olması ve aşırı sıcaklara vermek istiyorum

İnşallah yeni transferler Asamoah ve Feghouli eklenir bu kadroya ve deplasmandaki konya maçına kadar kadro tamamen oturur

Bu sıkıntıyı çözmek için dakika 65 civarı sahaya A.Poko tarzı bir orta saha ve Janssen tarzı bir forvet gerekiyor

Böyle basacak rakibin oynamasına izin vermeyecek adamlar gerekiyor yedek klübesine

Belki Garry veya Tolga olabilir yedekten oyuna girecek adam ama Eren-Selçuk-Donk-Carole filan olacak iş değil bu
+saha şartları. Zemin çok kötüydü dün. Bir sürü çukur vardı.
İlk maçda kendi sahamızda bukadar erken düşmemişti takım. Bide osmanlı ikinci yarıda Press uygulamasında bulundu baya.
 
Cok agir Sneijderci bir uye olarak net konusuyorum. Tudorun oynatmak istedigi oyuna Sneijder falan uymaz. Belhanda yerine Sneijder olsaydi dun cok siritirdi. Belhanda Selcuktan daha fazla pres yapiyor ayrica sneijder gibi sol kanada devrilmiyor sahanin her yerinde.
O zaman tudor göndermekte doğrumu yapmış
Benim oynatmak istediğim sistemde yeri yok derken gerçekçiymis mi

#21
 
Sinan GÜMÜŞ kalmalı Sinan GÜMÜŞ kalmalı Sinan GÜMÜŞ kalmalı Sinan GÜMÜŞ kalmalı Sinan GÜMÜŞ kalmalı Bence önemli bir potansiyel...... Olur veya olmaz onu zaman gösterecek ancak Beni bu takımda en çok heyecanlandıran oyuncu kesinlikle ............Emin olun geçen sene en önemli maçları izleme sebebim idi.. Bu sene de oyuna girmesini dört gözle bekliyorum..


Lines belki iyi bir savunmacı değil fiziği yetersiz işin savunma kısmıda BÜYÜK sorunları var. Tüm teknik adamlar ona güvenemediği için onun yerine özellikle derbilerde farklı isimlere yer verdiler ancak işin hücum kısmına bakıldığında hücum oyuncuları dahil en efektif oynayan oyuncu. ilk maçta bir asisti var hatta gomisin vuruşunda kaleciye son anda çarpan pozisyonda da pası lines verdi hazırlık maçlarında vs diğer maçlarda da takım atak yapamazken bir çok gol pozisyonu onun sayesinde oluştu. Çok büyük oyuncu demiyorum hatta vasatın epey altında bir savunması var ama işini efendice yapmaya yapmaya çalışan bir oyuncu. Emin olun tüm takım içindeki oyuncularda ayağına top geldiğinde pozisyon veya gol olacağına en fazla inandığım oyuncu LİNNES... Kalmalı veya gitemeeliden öte efendiliğinden ötürü sevdiğim bir oyuncu... geçen sene özelinde seneider podolski ve bruma ile beraber deneyen risk alan bir oyuncuydu.
 
Bu futbolu senden iyi bilen olmadığını düşünüyorsun ve Sneijder in yollanmasina hala anlam veremiyorsun. Yazdıklarından bu anlam çıkıyor. Erman Toroglu bilmiyor, Tudor bilmiyor, Galatasaray yönetimi bilmiyor, Sneijder in gitmesini doğru bulanlar bilmiyor.

Ben uzun uzun yazmayı sevmiyorum. Sadece şu soruyu kendine sor ; Sneijder bonservisi elinde olmasına rağmen neden hiçbir Avrupa takımı istemedi? Nice den kaç para alıyor? Nice de ne oynuyor?

Ne saçmaladığın konusunda beynimi yormayacağım.
Sneijderin yollanmasına anlam verip verememek benim problemin aynı haginin futbolu bıraktığı gün neden 1 sene daha oynamadı diye anlam veremediğim gibi.

Tencere kapağından farkınız yok ayrıca erman toroğlu bügün galatasaray yanlış transfer politikası uyguluyor dese linç edersiniz, tudor 3 te 0 çekseydi en kötü hoca olurdu gözünüzde, futbolu çok iyi bilen galatasaray yönetimi 2 senedir yaptığı transferleri açıklasın önce

Futbol dediğin şeyin dinamikleri farklıdır, bana göre doğru olmayan sana göre doğru olabilir. Sneijder konusunu pişirip pişirip önümüze koymanız artık sıktı inan. Belhanda dün neredeyse var ile yok arasında birşeydi kötü oyuncu değil mi? Hemen gönderelim içi geçmiş sadece şov yapmaya gelmiş. Bu mudur yani olay. Mariano-fernando-badou-gomis bu oyuncuları çıkar ve istersen süper star taliscayı koy diyorum.

Önce aynı ortamı iki farklı oyuncuya ayarlayalım sonra buna karar veririz.

Futbolda 1 kişi yoktur takım vardır, Ayrıca tudor-erman-mourinho farketmez belki bunlardan daha iyi biliyorum. Burda seni geren nedir de direkt ortaya bunu atıyorsun

Ek olarak kendi hayal dünyanda üretmeye devam edebilirsin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt