Transfer Nöbeti (ARŞİV 17) - Sayfa 511 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frank Fabra'nın güçlü yönleri;
- Adam geçme
- Top Tutma
- Pas verme
- Kilit pas verme

Zayıf yönleri;
- Orta açma
- Top kapma

Frank Fabra'nın oyun stili;
- Agresif
- Adam geçmeyi sever
- Kısa ve ara pas vermeyi sever
- Top çalmaya çalışmaz

Anlayacaginiz o ki kanat bek
 
Bu Italyan kökenli Arjantin oyunculari Ispanya veya Italya disinda pek is yapmaz beyler ben karsiyim bu fiko'ya her ne kadar sevilsede Indepediente'de.
 
Aptallık yapıldı Carole yollanarak bu çok net,madem resmi bir durum yok ne diye sol bek alternatifini yolluyorsun,Tarıklara Yasinlere kalmaktan 1000 kat iyiydi
 
#ReisGelsin

so-paulo-sp-10052017-treino-do-spfc-junior-tavares-during-a-training-J4927Y.jpg
Futbolcudan çok boksöre benziyor
Kilo problemi yaşamaya meyilli

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Medyada yapılan algı operasyonuna ilk inananda bizim taraftar olmuş çok yazık, sanki adam çok sorunlu bi topçuda takımı bozacakmış, melonun quaresmanın yarısı kadar bile değil arızalıkta, tam iyi bi kadroda kurulmuş bu adam şimdi gelmeyecekte ne zaman gelecek 35 yaşında mı, takıma çöpleri dolduralım sonra isteriz ardayı böyle bi saçmalık olamaz belki de ardanın en çok katkı verebileceği bi kadroya sahibiz, kuşlar bayram ediyordur arda gelmeyecek diye, nasri bile çözmüş ligi arda gelirse açık favori olur diyo galatasaray, arda +gelecek sezonda alternatif yedek oyuncu takviyesiyle 4 sene şampiyon oluruz. Fenere gitsinde anlarsınız o zaman yarattığı farkı bu feneri tek başına potaya sokar, bjkye gitsin kesin şampiyon yapar
 
Carole'ün gittiğine üzülenler gitsin tenis izlesin, iyi kakaladık onu. Kimse alınmasa bile gitmesi doğru karar. Ha Carole oynamış ha Tarık.
 
Sol bek alınacak dedik de hiç ciddi bir çalışma yok sanki. Uğraştık alamadık olacak gibi duruyor ama pek uğraşılmiyor gibi. Sol bek almazsak hata ederiz. Linnes arada hep iyi dönemleri olmasına rağmen vasat bir oyuncudur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt