Transfer Nöbeti (ARŞİV 19) - Sayfa 114 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 19)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CKraK0HUMAAWeu9.jpg

CKrXli_WUAAaCgr.jpg


Real Madrid pijama giymiş.

Gecelik diyelim
 
Takim ici denge laflarina bayiliyorum. Yabanci sinirlamasi varken, yerli oyuncu havuzu cok darken, denge önemliydi. Fakat artik dengenin bir önemi yok. Begenmeyen gider. Gecen sene bizde 1.1 milyon dolar alan Zan, Engin gibi oyuncular hala takim bulamadi. 1.1 milyon dolar alan Aydin, 450 bin dolara Kasimpasaya gitti. 450 bin dolarin karsiligini vermezse, aninda gönderirler.

En büyük hatayi, rotasyon ve yedeklere 3-4 yillik kontratlar vererek yapiyoruz. Transfer hamle esnekligini kaybediyoruz.
 
welkomRobben ‏@_mrsrkn 22 TemHollandanin soccernews.nl diye site de Robben Galatasaray'a gidebilir diye yazdi.. Insallah robben olacak hollandanin en iyi oyuncusu ❤️Ya sadece şu tweetten troll olduğu anlaşılmalı . Öyle bir haberi bırak dedikodu bile yok .
 
2 KUPA TEK ŞAMPİYON! ‏@AslanStatistic 28 dk.28 dakika önce
Trabzonspor'dan teklif alan Carlos Zambrano'nun menajeri Elio Casareto: " Açık söylüyorum, Zambrano, Galatasaray'da oynamak istiyor."

Adam al beni lan diyor resmen. :D
 
Hamzaogluna Güray mi Alex Sandro mu? Merter mi? İmbula mi? İbra mi Niasse mi diye sorsalar, kendi evlatlarini secer. Taraftar baskisi olmasa bu oyuncularin hepsi Gsdeydi. Bu yüzden Hamzaoglu ve amatör scout ekibinden kaliteli transferler beklememek gerek. Taraftar baskisiyla belki yine bir yildiz daha alinir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt