Transfer Nöbeti (ARŞİV 2) - Sayfa 404 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 2)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiralik 2-3 oyuncu aliriz ve ayni kadro ile yola devam ederiz diye dusunuyorum ki dogrusu da bu

En azindan kullanacagimiz oyuncu sayisini 15 16'lara cikarmis oluruz
 
Şerefsiz Inter

Mustafa Cengiz: "Biz Nagatomo için yapılabilecek tüm fedakarlıkları yaptık ancak İtalyanlar bizim verdiğimiz rakamların neredeyse iki katını istiyor. Nagatomo da kulübüne açık ve net olarak sadece Galatasaray'da oynamak istediğini belirtti."
 
Maaş sınırımız yok Şampiyonlar liginde mücadele edeceğiz tinercilerin yaptığı gibi bonservissiz kiralık ne kadar topçu varsa onlar ile ilgilenmeliyiz

Selçuk-Eren-Tolga-Tarık-Ahmet 'e vereceğimize parayı bonservissiz yıldızlara verelim

Wilshere-Badelj-Bernat-Shaw-Balotelli-Fellaini-Cabaye-Chiellini-Bamba-Thomasson-A.Hernandez-Ben Arfa-Gignac-Torres ihtiyacımıza göre bu adamlarla transfer görüşmesi yürütelim

Ndiaye gibi kiralayabileceğimiz adamların peşinden gidelim ...
 
yalan haber yapmak ıcın nasıl kuduruyorlar ya
baskan nagatomoda bıtmıs bısey yok calısıyoruz dıyor bıkac dakıka sonra sunucu tamam anladığım kadarıyla nagatoma tamam o iş bitti diyoruz o halde dıyor.
bunların fotomacta orada burada yaptığı haberler yuzunden aspora vs son dakıkalı kırmızı bantlı haberlerı yuzunden taraftarda olmadık beklentılere gırıyor sonra
 
Mustafa Cengiz : Ndiaye'yi göndermeyi asla istemedik. Kendi gitmek istediği için gitti ama kendi için hayırlı oldu mu bilemem. UEFA'nın kararı belli Ndiaye Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorsa fedakarlık yapmak zorunda.
 
Kisaca en az 6 transfer lazim olmus oluyor ki bunu hepimiz biliyorduk, ilk 11'in yarisini degistirmeliyiz + gidenler de olacak bunlari da hesaba katarsak bu sayi yukariya cikabilir. Genis kadromuz yoktu cunku.
 
yabancı oyuncular kiralık alınmalı özellikle ağustos sonu EPL takımlarının gözden çıkardığı oyuncular takip edilmeli.talisca örneğinde olduğu gibi transferde mali yük getirmeyecek ama takıma üst düzey katkı sağlayacak oyuncular kiralanmalı.
 
Ceza geldigine göre hamlelerimize dikkat etmeliyiz. Eger Gomis Garry Serdar ve Fernando gibi topçularinin yerini dolduramazsak ilk gelen teklifte satmamaliyiz. CL oynayacaz.
 
Aykut İnce domuzu tam A Spor’a yakışan vasat, iğrenç ve kalitesiz bir şahıs.

‘Nagatomo’da işlem tamam onu anladık’

Adamın ağızından öyle birşey çıkmadı ayıp be.
 
Bence arkadaşların dediği gibi Gomis, Rodrigez gidecek . Baskan'in 3 kanala da konuşmasını dinledim resmen iyi para versinler elimizle yollarıza getirdi. Tamam iyi hoş ama şu an kulüpte 1 forvet ve 1.5 kanat var ( eren =0 , Rodrigez + sinan ,feg ) . Satmak da zorundayız ki alalım , çık işin içinden. 2 forvet 2 kanat alsan zaten iyice kadro şişer. Neyse ya en kötü ne olabilir ki her sene şampiyon olmak gibi bir kural da yok .

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt