Transfer Nöbeti (ARŞİV 20) - Sayfa 578 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah Fatih Hoca nın yardımcısı olsun . Zor olsa da İnşallah şampiyonluğa kadar gideriz . Herkese hayırlı günler . Bir başka transfer döneminde buluşmak üzere . Allah a emanet olun
 
Ligin 2. yarisinda:

DU5cykIWAAE4c5W.jpg



:red:
 
1 - Badou Ndiaye bu sezon Süper Lig'de Galatasaray'ın en fazla ikili mücadele kazanan (122) birinci, en fazla başarılı çalım (31) atan ve top kapan (27) ikinci, en fazla sahipsiz top kazanan (94) ve isabetli pas atan (731) üçüncü oyuncusu. Önemli.

Hiç etkisi yok diyen sivri akillilara duyurulur.

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yorum yapmayayım diyorum ama cidden çok garip bir taraftar topluluğumuz var. Ndiayenin eksikliği gerçekten çok fazla hissedilebilir. Bunu kapatmanın tek yolu takım olarak daha iyi oyun oynamamızdan geçiyor. Zira dribling ve mücadele gücü olarak ciddi bir güç kaybettik.
 
Evet bitti. Böyle transfer döneminin Allah belasını versin. Şampiyonluğu vermiş olabiliriz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Göztepe maçı haftasından itibaren iki hiç beklenmedik olay oldu.Fatih hoca geri döndü ve Dursun gitti.Mükemmel iki gelişme ama önce Göztepe maçında Fernandoyu kaybettik sonra Ndiayeyi ve yerlerine transfer yapamadık.3 transfer yaparız diye düşünürken sadece idare edecek bir sol bek aldık.Yani devre arası bizim için çok kötü geçti.İşimiz zordu.Daha da zorlaştı.Ancak biz de Fatih hoca da zoru sever.Hangi şampiyonluğumuz kolay oldu ki.Bu sefer de zor olacak ama sonunda biz şampiyon olacağız.Sonuna kadar inanıyorum.Bu zorlu süreçleri şampiyonluk öyküsü kliplerinde izleyeceğiz Mayısta.Ben inanıyorum siz de inanın.
 
Ndiayenin transferi cok aci bir gercegi gozler onune serdi. Muhtemelen sampiyon olacak kadronun temel oyuncularinda biri olma firsatini elinin tersiyle itip Ingilterede kume dusecek takima gitti. Bizim avrupada degerimiz bu kadar suan icin.

Ancak su var. Ndiaye gibi orta seviye meziyetleri olan yasida genc olmayan bir oyuncuyu 16ya okutabiliyorsak Tolgayi bir iki sene icinde 30 a okutabiliriz. Ayni sekilde Almanyada forma sansi bulamayan ancak potansiyelli gurbetcileri takima kazandirmak lazim. 20-30 m. euro veren keriz bol oldugu surece bu pastadan pay alma sansimiz var.

Ya da miladı dolmuşlara para basıp almaya devam edersek başkalarının yediği pastaya parmak bile banamayız :)
 
Yorum yapmayayım diyorum ama cidden çok garip bir taraftar topluluğumuz var. Ndiayenin eksikliği gerçekten çok fazla hissedilebilir. Bunu kapatmanın tek yolu takım olarak daha iyi oyun oynamamızdan geçiyor. Zira dribling ve mücadele gücü olarak ciddi bir güç kaybettik.
Sadece şunu diyeceğim savunmalarının nedeni: 1) dursun itine olan nefret yüzünden yönetimi savunma çabaları 2) osmanlı patentli olması. Ben açıkçası maçlara giderken sırf gomis, fernando ve ndiaye için gidiyordum. Yok mariano imiş yok maicon yok feghuli hepsi fis . Tabii bu bana göre değişebilir fikir . Neyse üzüldüm ama oyuncu da gitmek istedi para da yoktu vs vs . Hayırlısı olsun

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Yonetimi elestiren net bu isten anlamiyordur kusura bakmasin. 16 milyon euro teklif geliyorsa Ndiayeye ve adam gitmek istiyorsa o oyuncu satilir. Yerine de Tolga en az onun kadar oynar.

Ayrica Fatih Terim`in Ndiaye yerine adam istemedigine adim gibi eminim. Hoca orada Tolgayi kullanmak istiyor.
 
Haftasonu Sivasta yenerse (bence yenecek) her şey tersine döner. Bir tane ortasaha kiralayamadı beceriksizler
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni yönetim geldikten beri sadece ağladı, bir ön libero kiralamak bu kadar mı zordu. Nagatomo gelmese de olurdu ama orta saha çok önemli idi saçmaladılar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt