Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) - Sayfa 144 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üstat orta saha çok önemli de hızlı kanat olmayınca da kem küm hareket edip kaleye gidemiyoruz ya.

Seri, Mensah bonservis ve Kalu satın alma opsiyonuyla yapabilirse yönetim şu zor dönemde, benden alkış alır.

Bir de şu Arapları yollayabilsek ayakta alkışlarım.

Üstat seri ile mensahin ayni ortasaha da oynamasini istemem. Ha eğer oynatacaksak cok dayanikli bir ortasaha daha gerekiyor.
 
O değilde mhy ‘ın açıklamalarını miğdem kaldırmaz diye görmek istememiştim.Bugün denk geldim yazık be dedim , bu para nelere kadirmiş.İnsan para için nasıl olurda vazgeçebilir gönül verdiği takımdan derken, açıklamaları dinleyince içime öküz oturdu. Yok verdikleri sözü tutmuşlar, yok projeden etkilenmiş bide arma öpmeler kısaca paraya geldim demiyor da.Ama çok şükür iyiki gelmemiş, bize kalbiyle oynayacak adam lazım, ezberledikleri sözlerle değilde yüreğindekileri sakınmadan üç beş kuruşa satmadan gelip şanlı Parçalı formamızı terketecek adam lazım.Bugüne kadar o mu vardı çokta lazım değil ama heryerde Galatasaray paylaşımı yapıp baba vasiyeti olduğu bilinen bir arkadaşa hiç yakıştıramadım.Kendimi onun yerine koyup düşünmek istedim, düşünemedim çünkü Galatasaray bir seçenek olamaz, bir his takımıdır parayla pulla ölçülemez.
Konuyla alakasız kusura bakmayın yazmak istedim sadece.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu takıma fazladan orta saha lazım değil. 4-4-2 veya 4-2-3-1 oynamalıyız. Bir tane adam yiyen ön libero, bir de yılda en az 5-6 gol atıp bir okadar asist yapabilen oyuncu olmalı. Öndeki adam 10 gol 10 asisti geçebilmeli. Bir kanatta daha çok gol atan, diğer kanatta daha çok asist yapan, adam geçen, faul alabilen biri olmalı. Defansımız ilk 11 düzeyinde belli. Önde Adem Büyük bile oynasa şu şablonda 15 golü geçer penaltıları dışarı atmazsa. Nzonzi sıfır, Lemina sıfır, Seri 3-4 gole katkı yapmış. Belhanda zaten penaltılar dışında 2-3 belki. Yani bu orta saha yetenek olarak iyi ama bize göre işlevsiz. Nitekim üçünü toplasan Ömer Bayram'ın yarısı kadar iş yapmadılar.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Muslera
Omar Luyindama Marcao Sarrachi
Transfer
Seri Mensah
Kalu Falcao Emre

Kemik gibi bir ön libero alırsak şov yapar bu kadro
 
Onlarda 9m avro bizdeki 9 milyon tl birim olarak bakın. Benfica için çok değil
İşte aslında bu bile haksız rekabet ama UEFA bunu dikkate almıyor çok, ne yapalım kardeşim paramız değersiz o zaman kural koyacaksın gittiğin ülkenin parası ile oynayacaksın diye gerçi o zaman da futbolcu gelmez doğru dürüst kim bilir daha iyi de olabilir kulüplerin durumu, Balkanlardan, Asyadan, Güney Amerikadan alınır
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt