Transfer Nöbeti(ARŞİV 24) - Sayfa 188 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti(ARŞİV 24)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlesmesi son 1 sene. Unutmussun galiba.

Farketmez. Form düşüşü / sakatlık / disiplin problemi yoksa 1. sınıf kanat oyuncusunu büyük takımlar transfer eder. Ha Ribery'yi bulursan alırsın o farklı bi olay. Vitrin yapmış bir oyuncu Feguli. Kapasitesi belli, zaten yaklaşık değeri 15M falandır Feguli'nin son yılında olduğu için 8'e falan bırakıcaklar sanırım.

Senin birinci sınıf oyuncu tanımlaman farklı sanırım. Forumdaki insanların da benim de aklıma birinci sınıf dediğin zaman Di Maria gibi Depay gibi isimler geliyor. Ligimizdeki seviyeyi baz alıyorsan evet 1. sınıf oyunculardan birisi olur ama avrupa futbolunu baz alıyorsan hayır ancak 2. klasman oyunculardan birisi Feguli.
 
CNGTmQlWgAA0Cye.jpg

Otamendi takıma dahil olduğunda Denayer 18 dışında kalır. Kiralanması muhtemel.
 
Jose ve Carole'den sonra Denayer (Denayer yerine Kongolo daha iyi olurdu) takımı gençleştirme adına olumlu gelişmeler, ama bu oyuncuların yedek kalarak gelişme göstermesini beklemek hayalcilik olur. Sağ bek Meunier, Kanat Valancia, Forvete Victor Moses transferleri 2 sene sonra Şampiyonlar liginde Yarı Final oynatır.

Cok büyük bir sürpriz olmazsa, imkansiz.

City, Chelsea, Bayern, Real, Barcelona, PSG

6 tane üst düzey kadrosu olan takimlar. Bunlari olasi bir eslesmede gecmemiz net imkansiza yakin.

Bunlarin pesinden bizim kadromuzdan cok daha kaliteli olan tonla takim var.

Arsenal, Juve, Dortmund, Napoli, Roma...

Yane hayal kurmaya gerek yok.


Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
 
Son gelişmeleri yazayım arkadaşlar...

Öncelikle şunu belirteyim kesnlikle duyduğum yeni bi isim yok olsa direk yazarım zaten..

Denayer konusu fena karışık Pellegrini bırakmak istemiyor bıraksa da opsiyonsuz kiralık diyor...
Hamza kiralık oyuncu istemiyor ancak opsiyon koyarsak olur diyor...Tam arapsaçı durum hafta içi menajeri gelecek...
3-5 milyon EURO arası opsiyon düşünüyoruz...City opsiyon istemiyor ancak 8-10 milyon EURO olursa bi ihtimal lafları dönüyor...

Hedef hafta içi futbolcuyu kafalayıp citye karşı koz olarak kullanmak belki o zaman opsiyonda indirim olur..ama 3-4 milyon opsiyonla alırsak büyük iş..
 
Sorun övüp elestirmek degil ki, acik acik yazdim oraya. Övüp te elestirmek icin farkli hal almakta sorun var. Elestirmeye gelirsek Sneijder'i bile herkes elestirmsitir.

Ben o mesajlarda macta verdigi performansa göre yorum yapip hakkini teslim etmisim. Bundan dogal ne var?
 
Son düzenleme:
Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 2 sa.2 saat önce
Jason Denayer Galatasaray için sürpriz bir isim.... Man City taraftarlarının çok sevdiği ve A takım geleceği olduğunu düşündüğü bir oyuncu.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 2 sa.2 saat önce
Hızlı ve birebirde sert bir oyuncu, bu yüzden çok tutuluyor... Futbol seyircisinin tutacağı tipten stoperlerden. Opsiyon varsa iyi iş.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 2 sa.2 saat önce
Denayer için bir ara sağ beke devşirilme muhabbetleri vardı ama benim bildiğim kadarıyla hiç oynamadı... Sağ stopere yazılır.

Uğur Karakullukçu ‏@ukarakullukcu 2 sa.2 saat önce
Belçika A milli olan, Man City oyuncuna dair 3-5 cümle kurabiliyoruz diye laf eden var... Sonra "Okay altyapıdan mı" diyenle alay edersiniz.
 
Yahu Hakan ben hiçbir mesajımda Selçuk ve Burak'ı desteklemiyorum demedim ki zaten. Sıkıntın ne senin? Bir kabızlık var ama anlamadım.

İkisinin daha trabzon'a gitmeden, bundan 6-7 sene önce birçok canlı maçlarına gitmiş biriyim. Burak'ın değil de, Selçuk'un yeri bende ayrıdır. Birçok kez aynı ortamda bulunup, az da olsa sohbet etmişliğim vardır. Ben hiçbir zaman bunu gizlemedim. Selçuk'u desteklemeyi hiçbir zaman bırakmadım. Topiclerde mesajlarım duruyor.

Ama sen, "defolsunlar" dememe takılmışsın galiba. Doğru dedim. Bunu da hiçbir zaman inkar etmedim. Selçuk, Burak döküldüğü, bir haltlar yedikleri, taraftarlara saygısızlık yaptıkları zaman "takımda kalsınlar" mı diyecektim?

Hatalarını gördüğüm halde AT GÖZLÜĞÜ takıp, "bunlar KRAL, MAESTRO aynen devam!" dememi mi bekliyorsun?

Kötü olan, camiaya hata yapan topçular defolup gider. Bu kadar net.

4 sezonda 3 sampiyonluk,2 tr kupasi,3 super kupa kazanan futbolculara hayranlik duymak gayet normal bence
 
City Denayer'e öyle 3-4 milyon opsiyon falan koydurmaz.20 yaşında olmasına rağmen Belçika a milli seviyesine yükselmiş,hızlı,topla ilişkisi iyi,fiziği kuvvetli bi adam.Potansiyeline ulaşırsa Kompany seviyesine çıkabilir.Geçen sene Celtic'de müthiş işler yaptı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt