Transfer Nöbeti(ARŞİV 25) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti(ARŞİV 25)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.


Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi,kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizibilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.


Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir.Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.
 
Bizim yönetime küfür ediyorum böyle kadro ile gidiyoruz diye. Sonra aklima 2004-05 sezonu fenerin gittiği kadro geliyor o kadroyla 9 puan toplamislardi. Bu bebeler yaptiysa neden olmasin diyorum

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hamza ile Dursun osura osura uyurken sen ben burda takımın içler acısı durumunu düşünelim.

Takım bizim ama bu kazmalar yönetiyor.Olacak iş değil.
 
18745641a6_1383139677_Peter-stript-voor-zn-dochter.jpg
 
Bu nöbetle sezonu kapatırız.
Bu transfer sezonunun bu şekilde gelişmesinde emeği geçen hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum.
 
İstanbul’da kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını dile getiren Denayer’in temsilcisi, “Kendileriyle görüşmemiz sürüyor. Galatasaray, Denayer’i kadrosuna katma şansı en yüksek iki kulüpten biri. Oyuncum ve ben, onun için en doğru kararı vermek adına şartları değerlendiriyoruz. Kesin kararımızı 24 saat içinde vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Denayer’in geleceği en geç yarına kadar belli olur” diyerek transferin bugün netlik kazanacağını işaret etti.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
 
Bir türlü istenilen transferleri yapamayan sarı-kırmızılılar tam anlamıyla bir çıkmaza girdi... Başkan Dursun Özbek ile teknik direktör Hamza Hamzaoğlu önceki gün Florya’da tam 3 saatlik bir transfer görüşmesi yaparken gelinen durum masaya yatırıldı. Hamza hoca kaleci, stoper ve forvet için ısrarcı olurken görüşülen isimlerde bir türlü sonuca gidilememesi nedeniyle moraller de bozuldu.

Hamzaoğlu istediği oyuncuları ve takımla ilgili raporu iletirken 3 bölgeye de alternatif isimlerle ilgili değerlendirme yapıldı. Oyuncularla ilgili son durum ise 31 Ağustos’ta bitecek transfer dönemi öncesinde hiç de iç açıcı değil. İşte 3 bölge için alternatifler ve transferde gelinen durum:

KALECİ

Predrag Rajkovic: Sırp oyuncu için Kızılyıldız yüksek bir bonservis bedeli isterken bir yandan da iki kulüp arasındaki gerginlik nedeniyle oyuncuyu bırakmak istemiyor.

Cenk Gönen: 27 yaşındaki kaleci gelmeyi çok istese de Beşiktaş yeni bir kaleci almadan Cenk’in G.Saray’ı transfer olmasına izin vermeyecek...

SAVUNMA

Jason Denayer: G.Saray oyuncuya teklifini yaptı ancak Manchester City’yi satın alma opsiyonuna ikna edemedi. Denayer de Marsilya ile görüştükten sonra kararını bildirecek.

Nacho Fernandez: Real Madrid oyuncuyu elden çıkarmak istemiyor, bu nedenle bir türlü somut bir adım atılamadı

FORVET

Oumar Niasse: Rusya’da ligin başlaması ve oyuncunun da formda olması nedeniyle artık Lokomotif Moskova da Niasse’yi satmaktan vazgeçti.

Pato: Sao Paulo, oyuncusu için astronomik bir bonservis istedi, oyuncunun da yıllık ücreti nedeniyle Pato’dan da olumlu sonuç alınamadı.

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
 
Arkadaş bu yaşa gelmiş topcunun neyini deniyecen


Hamza Hamzaoğlu ve yardımcısı Fuat Buruk’un da tribünden izlediği karşılaşmada Sarı-Kırmızılılar 3 Senegalli oyuncuyu denemeye aldı.

Yaklaşık 1 haftadır altyapı ile antrenmanlara çıkan 3 futbolcu, Edirne’de oynanan mücadelede ilk 11’de yer aldı. İsimleri Abdoulaye N’diaye (25), Abdoulaye Ba (22) ve Amadou Toure (23) olan futbolcuların teknik heyetin raporu doğrultusunda takımdaki geleceklerine karar verilecek.


Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt