Transfer Nöbeti (ARŞİV 25) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.


Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.


Önceki transfer nöbeti konusuna ulaşmak için
Gelişmeler;
Arkadaslar Falcao meselesini kafaya takmayin. Adam hafta ici gelecek zaten. Yok o onu takip etmis yok bu bunu takip etmis gerek yok bunlara. Umit hoca unfollow yaptiginda da geri takip eder yazmistim. Cunku olumsuz bir sey yok ki. Adam geri takip yapmadigi icin unf yapmis o da bu kadar :-)
Her seyi gectim, bir ara foruma girdigimde bir arkadasimiz "yav Falcao gelmeyecek olsa coktan bir forvet ismi cikardi ona giderlerdi" yazdigini gordum. İste onemli kistas bu zaten. Falcao isi iptal olsaydi son 1 hafta icerisinde yogun sekilde forvet isimleri ortaya cikardi zaten. Ki her sey yolunda bir sorun yok. Metz macini da oynayip gelecek. Hatta restinden dolayi hocasi oynatmayabilir de.

Mehmet Ozcan listede ancak cocugu yurt disindan isteyenler de varmis. Su an muamma. Yerli stoperde de Ertugrul icin istekliyiz fakat Mehmet Topal hamlesi gelecegi konusuluyor. Hocanin Topal'i defansta kullanma fantezisini de dusunecek olursak.. İhtimaller az cok ortada :-)

Arkadaslar cevap yazdim ama sanirim gitmedi. Eksi ve Twitter adresleri benim. Fakat forumda Seref Aydin takisi alan bir uye var sanirim o ben degilim. Bir de Twitter'da da var herhalde millete bos bos mesajlar atiyormus. O da ben degilim. srfydn1905 ile eksi'deki benim.
Bu arada eksi'de bazen geyik bazen troll yapiyoruz. Aboubakar haberi ciktiginda BJK'lileri trolleme adina transfer bitti yazdim. Halbuki adamla ilgimiz bile yoktu :-) O yuzdendir ki forumda yazilanlari ciddiye alin diyorum. Bu arada Falcao konusunda yazdiklarim dogru. Daha da onemi evet sozlesme yaptik adamla fakat yururluge girebilmesi icin Monaco ile Falcao'nun fesh yapmasi gerekiyor.

Hayir. Ancak yabanci basinda olumsuz haber cikmasi ise yariyor. Yonetimi ates basiyor o durumda. Dikkat edin ne zaman bir transferle ilgili olumsuz bir haber ciksa, kisa süre sonra ibre olumluya donuyor.

Kesinlikle yok. Adam Besiktasli. Ki donersem Besiktas'tan baskasinda oynamam dedigini hatirliyorum ben.

Valla onu bilmiyorum ama sorariz. Ancak bildigim kadariyla Falcao-Babel-Adem devam seklinde olacak.

Avrupa'da yine THY olacak deniyor. Ancak yurt ici su an belli degil. Nef ve Garenta ile gorusuyorlar o olabilir.

hqdefault.jpg

Bu arada Abdurrahim Albayrak'a elestiri getirirken sinirlari zorlamayalim. Evet bazen atarlaniyoruz adama ama herif var gucuyle calisiyor. Daha bugun ilettim whatsapp'ta kendisine. Herif her transfer donemi gece 2-3'e kadar online gorunuyor, sabah 8-9'da tekrar online. Yani gece gunduz caba gosteren bir adam. Numarasi olanlar bakabilirler. Sonu 2525. Baska hatti var mi bilmiyorum ama bu hattindan surekli gorusme yaptigi ortada. Yoksa sezon icinde en gec 12'de online olan adam transfer donemleri neden 3'e kadar takilsin..
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt