Transfer Nöbeti (ARŞİV 4) - Sayfa 500 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor bu kadar transferi sneijderin gitmesi onsuz sistem icin yaptırıyor zaten o kalırsa tüm sistem degisir kafalar karısır
 
Bak yine ayni noktaya geldik. Ahmet dedigimiz oyuncu itaatsizligin kralini yapmis bir oyuncu. Yilmaz vural bizi zorluyor gitsin diye baskanina cikmis oyuncu bunlar mi yani kalsin bunlarla yaparim dedigi adamlar.

Tudor´a mi yapmis ? Tudor´a yaparsa öyle birsey, sence sneijderi silmis adam ahmet caliki mi silmiyecek ?


Hakan balta misal ne itaatsizlik yapmis hocaya istemedi. Josuede itaatsizlik yapti galiba.

Hakan Balta fizik olarak bitik, Josue´de kiralik sözlesmesi bitti.
Kalite sorunu ise kalitesiz yerler kabak gibi ortada. Sag acik-sagbe-orta saha iki tane hemde. On libero bitanesi yiyici. Tudor varken de ayniydi tudor yokken de 2 sene once de. Ee naptik biz sadece yer doldurduk. Ama brumanin yerini dolduramadik. Josuenin yerini iyisiyle doldurduk. Chedjounun yerini keza oyle.
Ee defans sorunu halloldu yani tek bir adamla. Verdigi gorev nasildi acaba todurun semih sen loveye karsi da adebyora karsi da dunyaya rezil olacaksin bu olmali.
Kalitesizligi 2.plana koyduysa zaten lige hic baslamayalim. Dedigim noktaya geliyoruz cunku tudor kendi takimini kuruyor zannediliyor ama onune getirileni uyguluyor.

Kalite en büyük sorun olsa, senden kalitesiz IBB ve Besiktas sana bukadar puan farki atmaz. BJK yine sampiyon, IBB bizim eski cöp topcularimiz ile bize show yapiyor. Kagit üzerinde kaliteli duran adamlar cok, ama elde birsey yok

Hoca olmak bu sivri bu gitsin ile olmaz olamaz. Dunya furbolunda yer edinmis iki adam bir araya gelip orta yolu bulamiyorsa zaten ertesi gun ikisini de kapinin onune koymak gerekir. Biri sana daha birsey veremez digeri her oyundan cikarken bakan oyuncuyu bir daha kadroya almaz. Tudor kendini bielsaliga kaptirmis anladigim kadariyla 5.haftada 2maglubiyet alirsin 2 tane kritik adamin sakatlanir tudor istifa sesleri hemen baslar durduramazsin daha bir bakmissin norvec liginde dusmeme mucadelesi veriyorsun

5 hafta gibi komik sürelerde hoca gönderdigimiz icin zaten bu haldeyiz. Tudor´un da güvenebilecegi kimse yok camia icinde, ama bizde böyle... Hangi hoca, yönetime güvenebilmis son 8 yilda.
 
Emre tilev serdar saridagdan almis haberi ama gercek değil beyler bjk'in bizden görüştüğü kişi eren derdiyok'tur. Eskiden de bjkin istediği bi isimmis zaten eren o sneijder değil. Sneijder bjk ye gider mi lutfen.
 
Lig icinden baska bir takima transfer olmak isterse Sneijder'in bonservisi 20 Milyon €.

Kontratinda yaziyor bu. Ayrica cok sacma bir haber, Sneijder'in parasini ödeyemez bunlar.
 
8 M EURO + 2 M EURO AVRUPADA ÇEYREK FİNAL PRİMİ

KENDİSİNE 3.5M EURO + 500B EURO PRİM

LEMİNA H.O

mario-lemina-juventus-serie-a_dh50uk1k59vh1mkad0njpzoih.jpg
 
Bjk'in Sneijder'i alacak çapı hicbir zaman olamaz zaten Sneijder'de türkiye'de kalmak istese bizde kalir gereksiz laf salatası. Tinerci baskanlari teklif yapmıştır Sneijder'de kiciyla gülmüştür bunlara
 
Sneijder geldiğinden beri takım istikrarlı bir şekilde geriye gidiyor. Tam doğru dürüst hamleler yapılmaya başlandı, bu sefer de Sneijder yok. Ne anladım bu işten?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt