Transfer Nöbeti (ARŞİV 6) - Sayfa 344 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski de acayip adam ya..2 gün gitti hemen japon oldu adam..Paranın kokusunu aldığı zaman hemen kültür muhabbetiyle işi götürüyor..
 
Podolski de acayip adam ya..2 gün gitti hemen japon oldu adam..Paranın kokusunu aldığı zaman hemen kültür muhabbetiyle işi götürüyor..

O bize geldiğinde de kafasında futbolu bitirmişti, snap atıp, foto atıp, gezdi tozdu uzaktan gollerini attı ve en sonunda gitti. Sosyal medya hastası adam bu takıma gelmesin futbol oynamaya gelecek adam gelsin :eek:ley:
 
iste gomisten farkli durus bekliyorum o konuda.
adam hala ac.

Podolski taktik açıdan da bizim için zayıflıktı. Açıkçası maç içinde 1-2 hareket yapar ama gözden çabuk kayboluyordu. Podolski 9 numara da kullanmak en büyük hatamız oldu çünkü 9 numara bölgesinden daha çok orta sahaya top almaya geldiği an ilerde oyuncu sayımız 0 kalıyordu ve hücumsal zenginliğimiz tamamen tükeniyordu. Böyle olunca da bruma ve diğerlerinin yeteneklerini kullanmasını bekledik.

Bu sene Gomis'le çok farkı hava yakalayacağız hatta en güvendiğim kişi de Tudor nedenine gelirsek; kalli ve gerets cok düşük bütçelerle fener'in kadro kalitesinin 2 katı altındayken o kadrolarla şampiyon yaptılar. Buradaki en büyük etken kondisyon, fizik gücü ve antreman sertliğidir tudor inanılmaz güç yüklemesi yapıyor. Gomis, belhanda, maicon, feghouli bu transferler tamamen bilinçli yapılıyor. Geçen seneden çok stabil oynarken bu adamlarla hareketli oyun sistemine geçecez. Yani boş alan yaratmalar, duvar pasları, üçgen bölgeler, kontra ataklar gibi bir çok fırsatımız olacak. Gomis bu sene 25 gol baremini yakalar hatta geçebilir de çünkü oyun sistemimiz tam ona göre kuruluyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt