Transfer Nöbeti (ARŞİV 7) - Sayfa 382 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano, Galatasaray'ın yıllık 2.2 M €'dan 3 yıllık teklifini kabul etti. Sevilla'ya ise 4 M € önerildi. Pazarlıkta sona gelindi. (BIP Spor)


Ali Naci Küçük:"Galatasaray, Mariano ile yıllık 2.2 milyon euro karşılığında anlaştı.Sevilla ile pazarlıklar son aşamada..."
 
bu sene en cok aldigimiz oyuncular:

gomis : 25 gun
maicon : 19 gun
belhanda : 17 gun
feghouli : 9 gun
acerbi : 7 gun
corchia : 5 gun
lemina : 4 gun
mariano : 3 gun
 
Son düzenleme:
Şu ana kadar Gomis ve Maicon net aşağı yukarı ne verebilecekleri belli, Belhanda hayırlısı, diğerleri olmadan konuşmaya gerek yok.

Sabri sözleşmesini bitti gitti, Semih Ujfa tavsiye ettiğin için galiba. Olması gerekenler yüzünden teşekkür edilmesi gerekmez diye düşünüyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Teşekkür edilsin diyen yokki,Burdaki felaketçiler ilk 3 transferde gelmez diyordu geldiler,Mariano-Feghoulide gelmez diyorlardı onlarda gelecek,böyle devam etsinler bari transferler gelmeye devam eder en azından.Semih-Sabri-Cenk-Hakan-Chedjounun gidişi bile birer milattır.Tek Sneijderde çuvalladılar
 
âhı gitmiş vahı kalmış PSV'nin bile istemediği Atiba şu ligde ilah oldu hem de 34 yaşında ve de önlibero gibi ciddi efor isteyen bi mevkide. Koca gezegende bi Atiba daha yok mudur ya. (Gerçi BJK'de öylesine aldı, bu kadar performansı onlar da beklemiyordu) Önliberonun iyisi çok koşan değil akıllı koşan, doğru yerde duran, sezgileri güçlü, iyi alan parselleyendir. N'golo Kante bunun dünyadaki en iyi örneği.
 
Ben hala gelmez diyorum. Sevilla'nın ilk on bir oyuncusu,ayrıca İspanyol vatandaşı olmak için gün sayıyor. Hala bu transfer olmaz diye düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt