Transfer Nöbeti (ARŞİV 8) - Sayfa 500 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti



Şöyle bir görüş var twitterda dolanan:TFF'nin 6+0+4 kararından vazgeçip 6+2+2'ye dönmesi tahkimde sıkıntı yaratır. Bu nedenle TFF AB statüsü kararını alabilir.



Kural değişirse Fener kendi açısından haklı olabilir. ''Yabancı sayısı kararı 2012 yazında alınmıştı ve ona göre hazırlık yaptık'' diyeceklerdir.



e tahkimin kararlarıda kesin zaten sonra ne olucak aynen devam boşa umutlanıyor millet



Bencede sikinti olacak. Ama sürec devam eder.



AB kararina itiraz olabilir mi ayni sekilde? Bence fark eden birsey yok. Yine "Hazirligi buna göre yaptik" derler.
 
Cevap: Transfer Nöbeti



yahu inanmayin o tahkim haberlerine, fener o zamana kadar -20 yi gorur de oturur popusunun ustune, yonetim i falan da olmaz secimleri olacak



aynen hatta ödül olur -20 puan fenere. benim beklentim küme düşmesi yönünde. bu zavallı angutlar hala transfer peşinde koşuyorlar, yok bilmem cardozo alınacakmış yok bilmem naniyi almaları lazımmış. ulan gerizekalı herifler, ptt ligine gideceksinizişte bildiğin ptt ligi. ne yapacak cardozo orda. :D
 
Cevap: Transfer Nöbeti



iyide bizim baskanda o karar alinmamisdi sadece öneri olarak algiladik dedi :D



nasil olacak simdi :)



Bu noktada o kararın ne zaman resmileştiği önemli. Eğer gerçekten de 2012 yazında resmi karar alınmışsa burda Fener haklı duruma geçer. Ama sadece görüşme aşamasında kalmışsa Fener'in itirazı fayda etmez.
 
Cevap: Transfer Nöbeti



sneijder bu takımın gülü bikere,adamı ne kadar bekledik kışın burada...piskolojimiz bozuldu bi gelecek bi gelmeyecek diye..şimdi gelmiş laf ediyolar:cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt