Transfer Nöbeti (ARŞİV 9) - Sayfa 340 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım bundan sonra açıklanacak ilk transferimiz Feghouli olur, sonrasında 6, 8, 11 ve 3 numaralar ile de transferi kaparız umarım.

Öte yandan, malum Sneijder, Podolski ve Bruma'nın ayrılığı sonrasında 3.bölgede ciddi kalite kaybına uğradık, bu kayıpların olabildiğince telafi edilmesi adına birçok renkdaşımız gibi ben de sağ ve sol kanada üst düzey takviyeler yapılması ve bu isimlerin de Feghouli ile Konoplyanka olması görüşündeyim, zira Rodrigues ve Yasin'in işin beceri ve kalite kısmında eksik kalacakları hemen hemen aşikar.

Diğer taraftan, merkez orta saha için gerek ve yeter şartı ise, hemen hepimizin üzerinde birleştiği üzere bu bölgenin kalitesi kanıtlanmış 2 isimle takviye edilmesidir. Bu isimlerden birinini mutlaka "Melo" tarzı sert, caydırıcı, fiziki açıdan güçlü, ayağı da iyi olan üst düzey bir 6 numara olması, diğerinin ise çift yönlü, oyun görüşü yüksek, geçiş oyunlarına yatkın, tempolu bir 8 numara olması gerekmekte. İnşallah adları geçen İmbula, Fernando bu tanımlara uygun oyunculardır, Lemina ise gündemden düştü sanırım.

Tabi bir de mümkün olursa scout işi (çabuk, savunma arkasına etkili koşu atabilen, adam eksiltme becerisine sahip, bitiriciliği vasat üstü olan, bir nevi Doumbia'nın genç versiyonu) genç bir merkez forveti bu hamlelere ve rotasyona eklemek kaydıyla, bir de mental açıdan düzelmiş, oynama/katkı vermeye niyetlenmiş bir Sinan sahada olacaksa pekala bu bölgede alternatif merkez forvet olarak kullanılabilir.
 
Bahsedilen adamların hepsi alınıp sol bek ve stoper alınmazsa yine çok sıkıntı yaşayacağız. Carole topçu falan değil zaten onu geçtim de stoperde Maicon, Serdar, Ahmet rotasyonu çok kötü duruyor. Maicon sakatlandığı an geçen senekinden bile kötü durumda oluruz. O yüzden bence stopere seri ve genç bir stoper alınmalı.
 
Son düzenleme:
millet 2 günde transfer yapıyo biz 1 aydır feghouli bekliyoruz isimler çıkıyo sürekli .. isimler çok yakın deniliyo ama kap gelmiyo daha o kadar eksiğimiz varken yarısını tamamlayabiliriz gibime geliyo 2.stoper forvet ve sol bek ve ikinci önlibero almaz bunlar yani imbula ve fernando aynı anda hayatta gelmez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt