Transfer Nöbeti (ARŞİV 9) | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Nöbeti (ARŞİV 9)


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.




Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.



Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler de gerekli cezaları alacaktır.








20 gazete haber, karikatür, köşe yazısı ve fotoğraflarının TV, radyo ve internet haber sitelerinde kaynak dahi gösterilmeden kullanılmasına dur demek için bir araya geldi. İşte o gazeteler...



Lig TV, DHA Maraton, Akşam, Bugün, Cumhuriyet, Fanatik, Fotomaç, Güneş, Habertürk, Hürriyet, Hurriyet Daily News, Milliyet, Posta, Radikal, Sabah, Star, Takvim, Today's Zaman, Türkiye, Vatan, Yeni Şafak ve Zaman gazeteleri 1 Ekim 2012'den itibaren, haber/resim vs... gibi bilgilerinin sitelerinin dışına çıkarılmasına, kopyalanmasına, forumlarda konu olarak açılmasına kaynak gösterilse bile yasak getirmiştir. Ayrıca DİGİTÜRK'e ait görüntüleri, videoları, resimleri, haberleri ve her şeyi paylaşmak da kesinlikle yasaktır.



Buna göre; bu 20 gazetenin haberlerinin forumumuzda açılması, kopyalanıp yazılarının-resimlerinin vs... paylaşılması kesinlikle yasaktır.



Konuyla ilgili sorusu, görüşü vs... olanlar Ticket açarak iletişime geçebilirler.



Not: Yasağın https://www.gscimbom.com/forum/forum.php ile bir alakası yoktur.



Bir çok gazete ve bazı televizyon kanalları, forumlarda ve hemen her yerde, haberlerinin paylaşılmasını, kaynak gösterilse dahi yasaklı hale getirmiştir. Biz bir çok uyarı yapmamıza rağmen, bunun önüne geçemiyoruz ve günlük bir çok yasak kaynaklı haberler forumumuza açılıyor. Bu yasağın delinmesine kesinlikle göz yummuyoruz, çünkü cezaları ağır.



Yasakların muhatabı kesinlikle "https://www.gscimbom.com" yöneticileri değildir. Yasakları koyan gazeteler ve medyalar bellidir. Bunu da belirtmek istiyoruz.



O yüzden 2 Nisan 2013 tarihi itibariyle, üyelerimizin ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' 'ne konu açmalarına kısıtlama getirdik. Bunu üzülerek belirtiyoruz ama forumumuzun ve sizlerin zor durumda kalmaması için böyle bir uygulamaya gittik.



Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz.



Kaynağı yasak olan haberleri ve ''Turgay Vardar Medya ve Haberler Bölümü'' bölümüne açılması gereken konuları, bilinçli olarak ısrarla başka yerlere açan üyelerimiz de maalesef ceza alabilirler. Ayrıca KAYNAK belirtmeden konu açmak yasaktır.



Tüm üyelerimize duyurulur..
 
Cevap: Transfer Nöbeti



galatasaray-marslari.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt