Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv - Sayfa 129 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim en büyük sıkıntımız elimizdeki oyuncuların değerini bilmemek gomis gitti yerini dolduramadık,sneijder gitti yerini dolduramadık,fernando gitti yerini dolduramadık neden bukadar basit vazgeçiyoruz.
 
assuncaoya sans vermeden yollamamiz üstelik TS maci öncesi arti yedlinede yol verecek olmamiz tam bir rezalet, boeye güvenerek cok sövcez ilerde. yedlin belki mükemmel degildi ama en azinda bir alternatifindi sakatlsnmayan, madem bukadar zorlanacaktin tam bir joker olan linnesi niye gönderdik? marcaoyuda satarsak tam bir küme takimi oluyoruz.
 
Terimin zamansiz gidisi ve ustune kotu hoca tercihi bize cok pahaliya mal olacak gibi...baskan da yok gibi bisey zaten
...toparlayacak birseye ihtiyac var takimi
 
4 Yerli kuralı olacağı için Kaleye artık Okan Koçuk bence cuk diye oturur. Bence sabır gösterilirse Okan iyi bir kaleci. Orta sahaya 6 numaraya Okay yokuşlu olabilir. Kiralık + satın alma ile çözülebilir. Defans denildiğine göre sanırım Marcao gidici. Eğer marcao giderse 2 defans oyuncusu alınmalı sol ve sağ ayaklı . Forvet alınmalı ama Gomis profilinde olmalı. Sanırım Omar sağlam geri dönüyor ve Yedlin ABD ye gidiyor. Lyundama eli kulağında zaten. Babel de yolcu. Ve tabi ki GEDSON :) vazgeçilmez sevda. Yani 3-4 dokunuş bu takımı ayağa kaldırır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt