Transfer Önerileri - Sayfa 401 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Önerileri


javi martinez'e ne dersiniz? bayern belli ki bırakacak sene sonu. Hem stoper, hem 6 numarada müthiş bir liderlik yapar. Donk'u ne kadar sevsem de 35 oldu. Orada Javi Martinez olsa çok çok büyük seviye atlarız

yaklaşık 2.5 ay önce söylemiştim martinez'i. Bugün resmen sene sonu gideceği açıklandı. Hala aynı fikirdeyim. Keşke alınabilse
 
Kesinlikle, Onyekuru-Kerem gibi kanat oyunculariyla bu adamdan faydalanamayız.

Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sağ tarafda gezzal sol tarafda tam tersi dar alandada fark yaratabilecek hızlı bir kanat.alternatifleri onyekuru ve kerem.
Orta saha ve defansa yapılacak. Takviyelerle Her kulvarda şampiyonluğa oynarız.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Şoyle saglam bir 6 numara ile baslamaliyiz.
Muslera
Marcao
Mustafa
Onyekuru
Bu 4 isim kesin gibi. Gedson da kalirsa 5 isim belli. Sag bek icin emin degilim. Fakat ilk is saglam 6 numara
 
Ohh sonunda Taylan konusunda gercekci yorumlar gelmeye baslamis :)

Kotu degil, su yoklukta kadroda olur ve hatta yabanci sinirinda rotasyona girer ama hepsi o. Ustune/etrafina takim kurulmaz. Cok net istenilen seviyede degil. Haa bu yaz bir kamp daha yer, kendine bakar, sutlarini ozellikle gelistirir ve daha seri oynar, o zaman yeniden revize edilir bu yorumlar.

Orta saha = 2 ilk 11 transferi
Defans = Sol bek ilk 11 transferi, sag bek yedek (Turk) oyuncu.. Yedlin yeni alinmis olmasa, oraya da ilk 11 yabanci derdim, Stoper ilk 11'e ve tecrubeli lider ozellikli bir duvar lazim.
Forvet = ikinci forvet lazim Mostapha ve Halil'in duruma gore 2 ve ilk 11'e
Kulubeye = en az 3 transfer, 1'i orta saha yine.


Gitmesi gerekenleri yazmis/cizmis herkes.. Asil mesele, butcemiz nedir ? Hangi yonetim ile transfer sezonu gecirecegiz, Terim kaliyor mu gidiyor mu ? Buna gore netlesir isimler ve stratejimiz. Ancak, baya bir nester lazim. Ozellikle Feghouli/Falcao/Luyindama/Linnes/Donk/Saracchi falan bu tip yabancilardan kurtulmamiz lazim. Yerliler ise suan yorumsuz, Arda desem, kalsa ne olur gitse ne olur.. Akbaba, henuz hala erken, ancak uygun maasla (max 500K Euro) ile tutulabilir cunku yine yabanci kotasi + oyuncunun ilginc ozellikleri var (ikinci forvet tipinde, gole yakin biri)... Neyse, baya hareketli bir transfer donemi gecirmemiz gerekiyir N.S.A'da. Bekleyip gorecegiz.
 
Oneri degilde yanlis gormediysem Szalai'ye 25m Euro teklif bekliyormus sikeciler. Leicester sanirim talipmis. Boyle bakinca, Diagne icin beklentilerden fazlasi zorlanmali.
 
Üst Alt