Transfer Sezonu Kapanıyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transfer Sezonu Kapanıyor


Futbolda 2010-2011 sezonu ara transfer dönemi yarın sona erecek.



Sezonun ilk yarısının tamamlanmasının ardından 5 Ocak Çarşamba günü başlayan Ara Transfer dönemii, yarın akşam 17.30'da sona erecek. Galatasaray şuana kadar sırasıyla Kazım, Culio, Yekta, Stancu ve Zapata'yı kadrosuna kattı.



GSC Haber
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



İki sezondur birsürü oyuncu geldi gitti.Ortasahada bir türlü Bam'sız bir maç oynayamadık. :sad007:
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



Gol yollarında çok sıkıntı çekiyoruz ve oda yetmezmiş gibi kaleci hataları, defans hataları da cabası. Baroş, Kewell, Neill, Cana bir arada oynadığı zaman bizim için herşey daha kolay olur. Transferle ilgili olarak, ofansif bir orta saha oyuncusu tercih etmemiz gerekir.
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



Transfer sezonu basladiginda burada 1500 tane gurbetci ismi geciyordu. Efendim Tunaylar, Cenkler, Yasinler, Veliler, Omerler, Mehmetler ohooo kimleri aliyorduk kimleri. Her gun bir gurbetcinin transferi bitme asamasindaydi.. Millet'te ciddi ciddi inaniyordu bu yonetimin 18-19'luk Avrupa altyapisi gormus pirlantalari tutup kolundan getirebilecegine..



Ayrica Kazim ve Yekta'yla "yerli" oyuncu kalitemizi olaganustu sekilde guclendirdik..Bu iki oyuncunun takima katilmasiyla su an acik ara Turkiye'nin en iyi yerli oyuncularina sahibiz(!) diyebiliriz artik.



Yonetimi bu mukemmel otesi(!) ara transfer doneminden dolayi kutlarim..
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



Nereye kapanıyor yalandır o haber Galatasaray başkanı hiç yalan söylermi (!) Mutlaka önlibero alacaktık.
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



tek tutar yanı misimovic engeli kaldı.. tek ihitmal birini bekletiyo olmaları, yarın en kötü misinin sözleşmesi fes edilip o adam(!) alınır.. Çokta umutlu değilim ya..
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



Misimovic'i transfer edelim!!

Bu arada Altidore iyi transfer, adamlar şaka maka iyi oyuncular aldılar.
 
Cevap: Transfer Sezonu Kapanıyor



hakan balta , ayhan , barış , mustafa sarp lan yeter artık ya gidin ya gidin . transferlerin böyle olacağına yerlerine paftan adam oynatsınlar vallaha gururla izlerim yeniksete en azından gururla izlerim yemin ederim ki :D:D
 
Üst Alt