Transferde Sıcak Saatler! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transferde Sıcak Saatler!


060517_son_dakika_galatasaray_transfer_haberleri_pepe_geliyor_1491479004_5258.jpg

Transfer harekatına 4 koldan devam eden Galatasaray'da Futbol Direktörü Cenk Ergün, Başkan Dursun Özbek'le bir araya geldi. Ergün hem bugüne kadar yaptığı görüşmeleri hem de gündemde olan isimleri masaya yatırdı.


Sarı kırmızılılar, 15 sezondur aralıksız Galatasaray'da oynayan Sabri Sarıoğlu ile devam etmeme kararı aldı. Bruma için Leipzig'le anlaşan Galatasaray, yarın Bruma'nın sözleşmesini fesh edecek.

Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce, hafta sonuna doğru Fransa'ya gidecek ve Gomis'i sağlık kontrolünden geçirecek. Gomis'te bir sakatlık çıkmazsa sarı kırmızılılar Fransız golcünün transferini bitirecek.

Sarı kırmızılılar da Younes Belhanda transferinde sona yaklaştı. Dinamo Kiev'in 8 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Faslı oyuncu için Galatasaray 6.5 milyon Euro teklif etti. Transferin kısa sürede sonuçlanması bekliyor.

beIN SPORTS
 
Lan mal bunlar ne 6,5 milyonu gerizekali misiniz 6,5 milyona yeni bruma alirsin sapik sapik isler yapmasinlar. Cok istiyorlarsa kiralik +opsiyonlu alin aptal herifler ya
 
Belhandaya 6.5 milyon euro vermek aptallık.

Bu adam kanat mı oynayacak yoksa ofansif ortasaha mı ? Kanat oynayacaksa 6.5 milyon euroya çok daha iyi adam alınır. Ofansif ortasaha oynayacaksa yedekte Sneijder'i mi bekleteceğiz ?
 
otelinide boyle isletsene dursun gorelim seni, otelinde eskort karilarini pazarlamak ile galatasarayi idare etmek bir degil seni P.I.M.P dursun
 
belhanda söylendiği kadar kötü mü cidden yav?
ciddili bilmediğimden soruyorum.
Kotu degil asla ama suanda gereksiz duruyor. Bu oyuncu daha cok Sneijder'in oynadigi pozisyonda verimli oluyor eger kafasini futbola verdimi. Suanda oyle yada boyle Sneijder bizim futbolcumuz yani kesinlesmis bir sey yok. Acaba nasil bir kadro planliyor cozemiyoruz. Bruma'in yerinde de oynar ama tam kanat oyuncusu degil. Kisaca boyle bir oyuncu icin cok para suanda nerede kullanacagimiz bile belli degil gibi. Yetenekli oyuncu Belhanda ama oyle 7-8 milyon Euro etmez suanda, yarisi anca.
 
Son düzenleme:
Üst Alt