Transferler Çok İyi Ama... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Transferler Çok İyi Ama...


Bu transfer dönemi, uzun zaman sonra en iyi transfer dönemimiz. çok iyi bir ilk 11 kuruluyor. Ama şu nokta düşündürücü, 11 futbolcununda sakatlanmaması için dua edeceğiz ya da yedek kulubesine de transferin şart olduğuna inanıyorum. gerçekten selçuğun ahmetin yasinin caroleun linnesin yedekten bile girmesine tahammulum yok artık. tabii bir de şu sorun var, Türk rotasyonuna transfer yapmamız gerektiği için, ortada çok kaliteli Türklerin olmadığının bende farkındayım. ama yine de bu çöplerden daha iyi ve en azından daha mucadeleci olacaklarına inanıyorum. genç takımdan A takıma takviye yaparız diyecekler olabilir, ama son zamanlarda ne kadar ümitlensekte bu konuda da çok başarılı olamıyoruz. o yüzden ben kesinlikle en azından 2 3 Türk takviye gerekli inancındayım. tabii bir de şu durum var, biz kimi istesem Anadolu kulupleri kapıyı 3 5 ten açıyo. Rivayı sattık diye bizi city psg gibi görmeye başladılar ş.. yoksunları. kısaca çöpleri gönderip tamamen gençler hairii 2 3 isim alınmalı. kimler olmalı derseniz inanın bende bilmiyorum, burada sout transferleri yapılabilir.


Ayrıca linnes carole gibiler de gönderilirse genç bi iki yabancı da alınabiir.
 
yerli kontenjanımız çok sıkıntılı
genç takımdaki çocuklara şans tanınması gerektiği kanaatindeyim
bir yerden başlamak gerekiyor
selçuk, ahmet gibilerini görmektense genç evlatlarımızı görmeyi tercih ederim
puan kaybedeceksek de onlarla kaybedelim
tabi diğer yandan scoutların dünyadaki tüm türk futbolcuları en iyi şekilde taraması gerekiyor
takıma kazandırılabilecek gelecek vaadeden çocukları takibe almalıyız
 
Çok doğru bir tespitte bulunmussun arkadaşım. Maalesef ligimizdeki takımlar as kadroya odaklanıyor yedek kulubesini takan yok.
Bu sene de o kadar adam alındı şahsen biz çok iyi transferler yaptık ama yedek klubesine bakınca kimseyi göremiyorum.
Yurtdışındaki futbol mantalitesinden en büyük eksikliklerimizden birisi bu daha çok var ama konuyu dagitmayalim. Adamlarda maç esnasında bir oyuncu çıkınca onu aratmayacak hemen biri giriyor bizim takımlara bakıyorum üstü taksim altı Şişhane. Bunun sakatlığı var cezalisi var..
Böyle olunca da başarı her zaman sürekli olmuyor. Altyapıya da gereken önem kesinlikle verilmiyor. Yurtdisindaki yapıya yetişmemiz için daha çok uzun bir dönem var yetişir miyiz onu da bilmiyorum
 
Son düzenleme:
Bana kalirsa zeki bir sekilde cözülmesi gerekiyor, bazi eksiklerimiz... Bana kalirsa eger Asamoah´i alirsak sol bek ve sol aciga gerek yok. Bir stoper daha aliriz yeterli. Yedek icin bir de bedava Welligton hamlesi hos olur...

Gomis
Asamoah - Belhanda - Feghouli
Fernando - Ndiaye
Carole/Linnes - Denayer - Maicon - Mariano
Muslera

Denayer hem stoper, hemde sag bekin ilk yedegi olur. Yada stoperde tutmaz ise Serdar ve Mariano´nun yedegi olur. Linnes ve Carole, bukadar kaliteli bir kadro icinde, artik siritmazlar bana göre. Carole´in yeniden 14/15 performansina dönmesini ummak lazim.

Ya da bu olabilir ki, favorimdir.

Gomis
Atalay - Belhanda - Feghouli
Fernando - Ndiaye
Asamoah - Denayer - Maicon - Mariano
Muslera

Atalay su an fizik olarak tam bir profesyonel futbolcu seviyesinde gibi durmuyor, ama cok yetenekli. Saha icinde defansif olarak cabaladigini gördüm hazirlik macinda, ama gücü yetmiyordu hamleler icin. Ancak arkasinda Asamoah gibi dynamo oynarsa eger, belki rahatlar ve daha cok ofansif yeteneklerini sergileyebilir... Riskli, Tudor yapmaz, ama denemeye deger...

Tabi birde Welliton hamlesi yedekleri konusunda sorun cözebilir. Cok klas bir golcü, bedavayken ligi bu denli iyi taniyan adami kacirmak aptallik olur.
 
Valla genç menç bilmiyorum boku çıkmasın fm gibi sonra başımıza bela oluyolar genç bile olsa.
Ben memnunum transferlerden
1 solbek
1 sol kanat yeter olursa bide bi forvet erenden korkuma oda , ha 3 dediğimden 1i olsa bile yeterli

Çöpler gitsin yeter ne kazmalarla şampiyon olduk her mevki 4/4lük olamaz hiçbirzaman ve şu şartlarda


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt