transferlerden sonra forumun dursuncu olması | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

transferlerden sonra forumun dursuncu olması


Ben hala gitmesinden yanayım, Uefa'dan elendikten sonra kesinlikle Başkan + Hoca gitmesi gerekiyordu, Galatasaray koca bir sezonu Avrupa'da oynamak için oynuyor, 1 yılda ceza almışız zaten, 2 kayıp yıl oldu ve Terim dönemi toplanın tüm puanlar mundar gitti diyebiliriz, oysaki 2 yıl ortalama puanlar alsaydık şuan Avrupa kupalarında hala üst torbalardaydık.
 
onlardan biri benim !! asamoah da gelirse efsane başkan seviyesine yükselir !! kendisi hiç bir şey yapmasa bile bu kadro onu efsane yapacak zaten
 
Başkanın yazdan itibaren gerek transferine gerek konuşmalarına hala yanlış diyen varsa, Divan'daki Leventi dinleyip ıslanabilir.

Geçmiş senelerde rezil kepaze etti kulübu doğrudur.
 
Hatalar eleştirilir, doğrular takdir edilir. Kimsenin dursuncu olduğu filan yok. Boşa bi tarafınızdan element uydurup ''vizyoneriz biz qardaşım'' havalarına girmeyin. Forumda eleştirmek için pusuya yatmış, GS'ın başarısızlığından zevk alan ve bu şekilde ''biz demiştik'' edalarında sanal mastürbasyonunu yapan, kendini elit sanan bi grup var. Ama kimse onları takmıyor haberleri yok...
 
Son düzenleme:
Açık ve net olan birşey var.

DURSUN > LİSELİLER

1.Kimse başkanlık için aday olmak istemezken çıktı oldu , batırdı mı batırdı ama yine de kaçmadı.Kulüp zararda mı zararda ama sportif başarı konusunda ders aldığını ve taraftarı ilk kez dinlediğini görüyoruz.

2.Başkanın acemilik döneminde sözünü dinlediği yetki verdiği ve başarısızlıkla sonuçlanan eylemleri nedeniyle kulupten istifa ederek ayrılmak zorunda kalan yöneticilerin hepsi şu an sırtından vuruyor, yalan konuşuyor. ( bkz. Levent nazifson)

3.Takım ilk kez umut veriyor , transferlerin her biri nokta atışı ve maliyetleri göze batsa da sportif başarı ile kar getirme olasıkları yüksek görünüyor.Bu transferleri yapmayaı beceremeyen eski yöneticiler ve başkanlığa aday olmayıp sadece kendi reklamını yapmakla mesgulken bir anda çilekvari transferler gelince , "kaliteli transfer algısı" bozulan ve prestiji gölgelenen Aysalcı kesim ( Aysal başkanı destekleyenlerdenim ) panikle saldırıyor.
 
Bu forumda başarılı olsa bile Dursun Özbek için istifa yorumları yapacağını söyleyenler var. Başarılı insanlar takdir edilmeyi hakeder. Aksini söyleyenler çıkarları uğruna egolarını tatmin edenlerdir. Zira başarıyı takdir etmemek, edememek çekememezlikten ileri gelir.
 
Üst Alt