# Tresor Mputu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Tresor Mputu


610515950509.jpg




Kongo DC Milli Takımının eski teknik direktörü Claude Le Roy'un 'Geleceğin Eto'o'su dediği Tresor Mputu'nun Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı ortaya çıktı. Bir hazırlık maçında hakemi dövdüğü için bir yıl sahalardan uzak kalan ve bu nedenle Avrupa'ya gelişi 25 yaşına kadar ertelenen Mputu'nun yıldızı, geçen yıl oynanan FIFA Dünya Kulüpler şampiyonası sırasında yeniden parlamıştı.



Belçika basını, Anderlecht'in iki yetkilisi Roger Vanden Stock ve Herman Van Holsbeeck'in Kenya'ya giderek Mputu'nun formasını giydiği TP Mazembe takımıyla masaya oturduğu, fakat bir taşla iki kuş vurma umutlarına Chelsea, Olympiakos ve Galatasaray gibi takımların engel olduğunu iddia etti.



TP Mazembe adına 193 maçta 127 gol atan Mputu için Anderlecht'in vazgeçmemiş olduğu fakat bu üç ekibin baskısı ve zenginliği ile Brüksel ekibinin mücadele etmesinin zor olduğu da iddia edildi.
 
Cevap: Tresor Mputu



Transfer politikası aynen böyle olmalı işte.Bu elemanı dünya klüpler şampiyonasında izlemiştim, kafamda beliren profil direkt yeni Drogba idi.Parlak eleman.
 
Cevap: Tresor Mputu



bu herif hakem dövmüş ya:) 25 yasına kadar avrupa yasagı almış 1 yılda futbol oynamamaa cezası almış. bize gelsede şöyle sevmedigim hakemleri pata küte dövse:)
 
Cevap: Tresor Mputu



galatasaraya-bomba-golcu-gelecegin-etosu-59481h.jpg




'Geleceğin Eto'o'su olarak gösterilen 25 yaşındaki golcü futbolcu için Galatasaray'ın Chelsea ile kapıştığı belirtildi...



Bu sezon özellikle gol yollarında sıkıntı çeken Galatasaray´ın Kongo takımlarından TP Mazembe´de forma giyen 25 yaşındaki forvet Tresor Mputu ile ilgilendiği öğrenildi.



Demokratik Kongo Cumhuriyeti´nin eski teknik direktörü Le Roy´un "Geleceğin Eto´o´su" dediği golcü oyuncunun peşinde Galatasaray haricinde Anderlecht, Chelsea ve Olympiakos gibi takımların da bulunduğu öğrenildi.



Bir hazırlık maçında hakemi dövdüğü için bir yıl sahalardan uzak kalan ve bu nedenle Avrupa'ya gelişi 25 yaşına kadar ertelenen Mputu'nun yıldızı, geçen yıl oynanan FIFA Dünya Kulüpler şampiyonası sırasında yeniden parlamıştı.



Kongolu golcü oyuncu, TP Mazembe forması altında 99 maçta 85 gol kaydetti.



aha buda başka haber...
 
Cevap: Tresor Mputu



Youtube videosu falan yok mu bu adamın? Yoksa almayalım ya. Birde bu adam Türkiyeye gelirse mafyaya falan karışır demedi demeyin.
 
Üst Alt