Tribünler Çok Kötüydü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tribünler Çok Kötüydü


Bilet fiyatları arttıkça taraftar seyirciye dönüşüyo , konya deplasmanında ki 2 bin taraftar bu maçta ki 50 bin taraftardan 100 kat etkiliydi.
 
Zengin bebeler 500 liraya maça gittiler olacağı bu.

Tribünleri gördünüz yakın çekimlerde. Kadın erkek eşitsizliği yapmak istemem ama makyajlı karılar orada maç izlerken biz evimizde sinir krizi geçirdik hakeme tepki veremiyoruz diye.
 
Taraftarlık bi durum yoktu
Takım taraftarı uyuttu
Tv den öyle gözüküyo
O kadar inançsız oynadılar ki taraftara yansıdı bu

TapaTalK
 
çok kötüydü bile bir derece onun bile ötesindeydiler. Sahada bulunan oyuncular daha istekliydi. Çoğu zaman taraftarı hareketlendirmeye çalıştılar o zamanda su falan fırlattılar.
 
Ua bebesi vardı bi tane. Şöyle koreografi yapıcaz böyle yapıcaz diyen. Ona söyleyin


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Lato'ya, Belhanda'ya, Tudor'a ve taraftara sırayla sövdüm maç boyunca. Bi ara bedava dağıtın biletleri diyesim geldi o kadar berbattı bugün seyirci. Deplasmana gelen fenerliler de mal neyse ki yoksa geçen sene bjk deplasmanında yaptığımızı bize yaparlardı çok rahat..
 
Önce hoca sonra takım tribünü düşürmüştür. 3 stoperle tırsarak başlayan, sahada ne yaptığını bilmeyen oyuncu topluluğu, maçı satmak için yer arayan bir 10 numara için 50 bin kişinin başlı başına orada bulunması bile bir lütuftur.
 
koreografi bok gibiydi. Turkiyenin en zayif deplasmanlarindan biri arena deplasmani. cit cikmadi 70 dakika. Bizim 11 e fener formasi giydir kadikoydeki baskiyla su fener 11 ine en az 3 tane atardi. Rezalet bir tribun var.
 
Ua bebesi vardı bi tane. Şöyle koreografi yapıcaz böyle yapıcaz diyen. Ona söyleyin


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hahaha malın önde gideni o lavuk, kendinin bile haberi yoktur kareografiden.. Kareografiyi görünce rezil olmuştur. Zaten ayda yılda bir girerdi foruma artık utançtan giremez bile :D
 
Üst Alt