TRT Dünya Kupası'na Nasıl Hazırlandı? - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

TRT Dünya Kupası'na Nasıl Hazırlandı?


  • Güney amerika festivali andıran görüntülerde açık seçik hatunların görüntülerini filtre edecek sistem kuruldu , +8sn naklen yayın ile yayın yönetmeni her daim sansür için canla başla çalışacak.
  • ligtv yayınlarından aşina olduğumuz tribün hatun tarama kamerasına başbakandan veto geldi.
  • Maç spikeri ve spor yazarlarına başbakanın talimatıyla yayın boyunca sürekli milli takımın övülmesi , dünya kupasının milli takımımızın eksikliği sebebiyle muazzam değer yitirdiği vurgulanması tembihlendi , ayrıca mevcut iktidarın olimpiyatlar ve avrupa şampiyonaları için yaptığı çalışmalar övülürken olimpiyatların japonyaya verilmesi yerilecek , tü kaka edilecek.
 
beyle_577203.jpg
 
Keşke Murat Kosova, Okay Karacan'ı spiker olarak istihdam edip yorumcu olarak da Uğur Meleke, Güntekin Onay, Demirkol, Ali Ece ile anlaşsalar ve ekibe Yusuf Kenan Çalık moderatörlüğünde program yaptırsalar.
 
[media]https://www.youtube.com/watch?v=r5lRezVodIQ[/media]



Yalçın Çetin anlatımı o ekipte bana göre en iyisidir.Bu arada Abidin Aydoğdu yok en azından :) 98 dünya kupasında efsane anlatımları vardı.



Bknz : Ronaldo, ronaldo, fevkalede güzel bir hareket sonra hahahaha diye bir gülümseme :D



Ömer üründür yine kanser edecek bizi o ayrı : Brezilya futbolu bilen bir ekip vs.
 
Lig TV alıp ücretsiz yayın yapsa iyiydi. Bunların spikerleri hiç çekilmez şimdi. Lig TV'nin EPL'i anlatan kadrosunun gideri var yine. Çok şükür yayınları Brezilya televizyonundan alacaklar en azından.
 
Üst Alt