"Tuchel, Emre Mor'u gözünün önünde istiyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

"Tuchel, Emre Mor'u gözünün önünde istiyor"


tuchelemre.jpg


Fatih Demireli, NTV Spor’daki Spor Servisi Programı’nda Borussia Dortmund’un Emre Mor ile ilgili planlarını anlattı. Dortmund’lu birçok yetkiliyle Emre Mor ile ilgili görüştüğünü ifade eden Demireli şu ifadeleri kullandı:


“Borussia Dortmund Emre Mor’dan umudunu kesmedi. Ama Emre de sezon içinde istenilen gelişmeyi gösteremedi. Saha dışında da bazı problemleri oldu. Thomas Tuchel, ‘Ben Emre’yi kiralık gönderirsem gelişimini takip edemem. Onu benim geliştirmem lazım’ diyor. Devre arasında da Emre için teklifler geldi. Ama Tuchel onu gözünün önünde istiyor. Kiralama konusudna da ‘Bizim tanıdığımız, sistemimize uyan, tanıdığımız bir hocanın takımına kiralarız’ diyorlar. Tuchel Emre için ‘Şu anda profesyonel olmayı öğreniyor’ demişti. Dortmund’da kalması için önemli bir nokta da Nuri Şahin. Nuri ile sürekli birlikte olması ve Nuri’nin onu iyi yönde etkilemesi de kiralık olarak vermeyi düşünmemelerinde önemli bir faktör.”

Gama Spor
 
dortmund kiralık vermezse oynayamaz orda götze shürle reus dembele gibi kanat oyuncuları var. İspanya ligine giderse onun için daha iyi olur Emre çolka gibi kısa oyuncular orda rahatça oynayabiliyor.
 
Lan Tuchel adam ol ve kirala su cocugu baska bir takima. Madem oynatmiyorsun yolla Hoffenheim Hertha Freiburg ayarinda bir takima ilk 11 oynama sartiyla.
 
Bize verme de nereye gidiyorsa gitsin

Yazik olm cocugun kariyeri iyi noktalara gelebilir

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Biraz akli varsa Almanya'da direk oynayabilecegi bir takima kiraya verilir . Dortmun'da saglikli oldugunda sol kanatta Reus var . Sag kanatta Dembele muthis . Pulisic harika isler yapiyor . Emre yedegin yedegi olabilir suan icin . Ayrica sol kanat icin Schurrle de var . Isi zor Dortmund'da . Tabii bu demek degil cok buyuk bir potansiyel sahibi degil fakat rakipleri daha buyuk potansiyel sahibi ve hali hazirda cok daha faydali duruyor suan icin .
 
dortmund kiralık vermezse oynayamaz orda götze shürle reus dembele gibi kanat oyuncuları var. İspanya ligine giderse onun için daha iyi olur Emre çolka gibi kısa oyuncular orda rahatça oynayabiliyor.

götze sezonu kapatti. Reus'da bi sakat bir degil. Bir tek Dembele, Pulisic ve Schürrle var dogru düzgün.

Emre'yi Freiburg,Köln gibi takimlara kiralasinlar. Freiburg aslinda baya iyi olur (Caglar ile beraber)
 
Üst Alt