Tuchel İstişaresi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tuchel İstişaresi


Ronaldo-Messi

İkilisi gelecek desinler, Dursun gitmeden ben yine istemem.

Çünkü onursuz ve karaktersiz değiliz çok şükür.
 
Unal Aysal zamanında isteyip alamadıysa Dursun hiç alamaz. Tartışma gereksiz
 
Son düzenleme:
Kesinlikle hayır. En az Tudor kadar piskopat sorunlu bir teknik direktör. Ayrılış süreçi ortada. Neye göre önerdiniz?
 
Genç oyuncu takıntısı olan TD gelmesin bize. Biz büyük takımız nereye ne gerekiyorsa en uygun ve iyisini almalıyız. Oyuncu yetiştirme yurdu değil, her sene şampiyonluğa oynayan bir takımız. Elbette kadroda genç oyunculara yer verilsin ama max 4-5 den fazla olmasın. Gençten kastım bu arada wonderkid.
 
tuchel tudorun daha çok taktik bilenidir mübalağa yapmıyorum. tudoru kovma daha iyi yani enazından takımı tanıdı filan, getirceksen net adam getireceksin
 
Ben isterim gelmesini. Tuchel taktikten anlayan bir adam. Ayrıca Galatasaray tarihine baktığımızda Alman teknik adamların daima başarılı olduğunu görürüz. Kadroda büyük bir revizyon olacak bu belli. Bu kadroyu bence bir Alman disiplinine teslim etmek doğru olur.

Ayrıca her ne kadar gelmesini çok istediysem de Tudor'da o beklediğim ışığı bir türlü göremiyorum. Çok gazla takıntılı gibi oyuncu tercihleri değil ama değişiklikleri çok sorunlu. Oyunu iyi okuyamıyor gibi biraz . Yani Tuchel - Tudor değişikliği iyi olur bence.
 
Gelecekse Luce gelsin.Yaşlı falan deniyor.Bu herif çıkıp koşacak hali yok sahada.En az 2 sene takımı başarıya taşır sonra güzelce vedalaşırız.
 
Üst Alt