Tudor Ailesini Yolladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor Ailesini Yolladı!


5235985.jpg


İgor Tudor, Ataköy’de bir otelde beraber yaşadığı ailesini, “Tesislere taşınıyorum. İşime yoğunlaşacağım” diyerek memlekete gönderdi.

Hırvat hocanın bu kararı, "Ailesi gitti. İstifa mı edecek?" sorusunu da doğurdu
Liderlik koltuğunda oturmasına rağmen sürekli olarak "Gönderilecek" baskısı altında görev yapan Galatasaray Teknik Direktörü İgor Tudor, ilginç bir karara imza attı. Ailesini ülkesi Hırvatistan'a gönderen Igor Tudor, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaşamaya başladı. Eşi ve çocuklarının yanı sıra anne ile babasını da ülkesi Hırvatistan'a yollayan Igor Tudor, ailesine devre sonuna kadar sadece Galatasaray'a konsantre olmak istediğini söyledi ve tesislere taşındı.

ÜÇ YARDIMCISI TUDOR'UN HEP YANINDA

Florya'da kalmaya başlayan Tudor, Akhisar galibiyetiyle liderliği geri aldı. 7/24 tesislerde yaşayan Hırvat hoca idman sahasının zemininden, futbolcuların yemeklerine kadar her sorunla ilgileniyor ve tüm mesaisini Florya'da harcıyor. Tudor'u yardımcı antrenör Hari Vukas, kaleci antrenörü Sandro Tomic ve kondisyoner Toni Modriç de yalnız bırakmıyor. Video odasında hem Galatasaray hem de rakipleri detaylıca analiz eden Tudor ve yardımcıları devreyi lider bitirmek için adeta Florya'da yatıp Florya'da kalkıyor.

Sabah
 
Gitgide Fenerbahçe'ye benziyoruz.

1) Şampiyon olamayan ama derbilerle yıllarca övünen bir Fenerbahçe

2) Olumsuz her gelişmede aceleyle konuşan, tehdit eden, rakiplerini geren, ülkeyi geren Fenerbahçe ve artık Beşiktaş.

Birinci şık herkesin malumu. Derbi kazanamıyoruz. Doğrudur. Ama sonuca bakalım. Şampiyon olacak mıyız olmayacak mıyız? Başakşehir performansı dışında Tudor'u gömecek bir durum göremiyorum. Eleştirmeliyiz. Eleştirelim. Ama biz eleştirmiyor, öldürüp GÖMÜYORUZ. Arkadaşlar bu sene diğer senelerden çok farklı konumdayız. Bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerek. En kötü ikinci olup şampiyonlar ligine gitmemiz gerek. Yoksa belimizi uzun süre doğrultamayız. Aramızda Dursun Özbek düşmanlığı yüzünden şampiyon olmayalım diyen taraftarlar var. Düşünün ki şampiyon olamadık, şampiyonlar ligine gidemedik ve Dursun Özbek yeniden seçilemedi. Sonra? Bu sene yapılan harcamalar ne olacak? Net konuşayım 10 sene öncesine döneriz.
Şu an lider bir takım var. Tek kusuru derbi alamayan bir teknik direktör. (Başakşehir maçı sorgulanabilir) Neden bu kadar baskı? Eleştirilmeyi hak ediyor ama bu kadarını kesinlikle hak etmiyor. Öyle ya da böyle bu adam bizim teknik direktörümüz ve lider. Sezon ortasında göndermek intihardır. Medya gazına geliyoruz. Biz kendimizi bitirirken Fenerbahçe farkı kapattı ve Aykut Kocaman denen insanın suni puan farkı iddiasını gerçekleştirmiş olduk. Olay bu kadar net! Hem Tudor hem de taraftar medyadan etkileniyor. Dost meclisinde rakip takımın taraftarlarına karşı galibiyet övüncü yaşamak için Tudor'u harcıyorsunuz. Yineliyorum. Başakşehir maçı dışında Tudor'un derbi karnesi kötü değil. Kadro faktörünü de unutmayınız. Kadromuzun yetersiz olduğu ortada.

İkinci konu da haksızlık karşısında bağırıp çağırmak. Yönetimin sessiz kalması motivasyon açısından olumsuz görünebilir ama yüksek perdeden konuşmanın nelere yol açacağını da biliyoruz. Hak mahrumiyetleri ve antipatiklik. Aziz Yıldırım'dan Fenerbahçe'den herkes bu yüzden nefret ediyor. Fikret Orman ve Beşiktaş da nefret edilen bir kulüp olmaya başladı. Önemli olan medya karşısında köpürmek değil, hakları savunmak. Gomis'in 1 maç en fazla 2 maç ceza almasını sağlamaya çalışmalı. Başarılı olunursa ne ala.

Özetle sesimizi çok yükseltmeden yapıcı eleştirilerimizi yapmalıyız. Aslında tarihten ders çıkarmış olsaydık bunlar olmazdı.
 
Medya da bu kadar dansoz Tudor karsiti oldugu surece Tudor destekçisiyim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt