Tudor, Andrija Balić'i Galatasaray'a Getirmek İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Andrija Balić'i Galatasaray'a Getirmek İstiyor!


Balic.jpg


Galatasaray teknik direktörü Igor Tudor, Hajduk Split'in altyapısında keşfettiği Andrija Balic'i Galatasaray'a getirmek istiyor.


Hırvat hocanın yönetimden ilk transfer talebinde bulunduğu ve Udinese formasını giyen Andrija Baliç'i istediği öğrenildi.

19 yaşındaki orta alan oyuncusu Tudor'un Hajduk Split'te görev yaptığı dönemde altyapıdan A takıma çıkmıştı. Burada gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Baliç geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde İtalya'nın önemli kulüplerinden Udinese'ye 3 milyon Euro karşılığında transfer oldu. Fakat Baliç şu ana kadar Çizme'de beklentileri karşılayamadı.

Bu sezon Serie A'da hiç maça çıkamayan genç yıldızın İtalyan futbolunun sertliğine adapte olamadığı belirtiliyor... Buna karşın müthiş bir yeteneğe sahip olan Andrija Baliç, Igor Tudor'un Galatasaray'a kazandırmak istediği isimlerin başında geliyor. Şu anda Galatasaray yönetimi ve scout ekibinin Hırvat futbolcu için gerekli araştırmalara başladığı öğrenildi. Orta alanda hem ofansif hem de defansif görevler üstlenebilen Baliç'in de yeniden Igor Tudor'la çalışmaya çok sıcak bakacağı gelen bilgiler arasında.

Hajduk Split altyapısından yetişen Andrija Baliç şu anda Hırvatistan U21 takımında oynuyor. Genç yıldız Hırvat futbolunun en büyük yeteneklerinden biri.

CNN Turk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor geldiğinden beri transfer haberleri eksik olmuyor.. Onu aldı, bunu alıyor.. Beyler inanmayın boyle şeylere.. Tudor'un muhakkak kafasında gelecekle ilgili planlar vardır ama bunu şimdiden , takım en azından matematiksel olarak yarıştan kopmamışken açıklayacak kadar aptal değildir herhalde..
 
3m 'ye almışlardı öyle 1m ye falan bırakmayacakları için biz gidip tr liginden bir orta sahaya 5 verip olayı çözeriz
 
Alsan dert almasan ayrı dert. Alsan oynamıyor,almasan ileri de dünya yıldızı oluyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Update:

Il Messaggero Veneto gazetesi, teknik direktör Tudor'un Udinese'de oynayan vatandaşı Andrija Balic'i istediğini yazdı.
 
Üst Alt