Tudor, Ayrılacak Oyuncuların Listesini Yönetime Verdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Ayrılacak Oyuncuların Listesini Yönetime Verdi!


DIVH788XcAA9J13.jpg

Süper Lig'de transfer döneminin en hızlı takımlarından Galatasaray'da gözler ayrılacak oyunculara çevrildi.


Teknik direktör Igor Tudor'un raporu doğrultusunda Nigel de Jong, Luis Cavanda, Ryan Donk ve Hakan Balta takımdan ayrı çalışmaya devam ediyor. Yönetim, dört oyuncuyla da yolları ayırmanın hesaplarını yapıyor.

Tudor ayrıca Lionel Carole, Emrah Başsan ve Tarık Çamdal'a teklif gelmesi durumunda, tekliflerin değerlendirilmesi gerektiğini yönetime iletti.

Öte yandan sarı kırmızılılar uzun süredir peşinde olduğu Juventuslu Asamoah'ta mutlu sona yaklaştı. İtalyanların Ganalı oyuncu yerine kadrosuna katmak istediği Spinazzola sosyal medya hesabından takımdan ayrıldığını duyurdu.

Bu transferin gerçekleşmesiyle, Asamoah'ın yakın zamanda Galatasaray'la sözleşme imzalaması bekleniyor.

beIN Sports
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tudor'a çok sallandı ama kadro mühendisliğinde çok iyi olduğu aşikar teknik taktik olarakta kendini geliştirirse elite bir teknik direktör olabilir.
 
Bunlarda giderse üzerimizdeki ölü toprağını tamamen atmış olacağız herhalde. 4'ü arasında sadece Hakan Balta'ya üzülürüm. Elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Oynadığı zaman içerisinde.

Ayrıca Tudor kadro derinliğini güzel oluşturdu. Açıkcası yaprak dökümü değil zararlı otların kökünden koparılması gibi birşey. Darısı kalan birkaç çöpün başına.
 
Son düzenleme:
Üst Alt