Tudor, Başakşehir'i Ezberletiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
zJ4Oo6.jpg

Süper Lig'in 12 haftasında Medipol Başakşehir deplasmanına çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Tudor oyuncularına rakibi ezberletiyor.

Tudor'un planı orta sahada Medipol Başakşehir'in pas trafiğini keserek topun kontrolünü elinde tutmak. Cezasını tamamlayan N'diaye, orta alanda Fernando ile birlikte bu rolü üstlenecek.

Hırvat teknik adamın, rakibin özellikle kanatları çok iyi kullanan ve savunma arkasına sürekli koşular yapan bir takım olduğu konusunda oyuncularını antrenmanlarda sık sık uyardığı ve geri dönüşlere dikkat edilmesini istediği öğrenildi.

Zirve yarışında kritik karşılaşma öncesi 11'i oluşturmaya çalışan Hırvat teknik adamı Tolga Ciğerci'den gelen haber mutlu etti.

Ligde şu ana kadar 6 gol atan tolga, hocasının şans vermesi durumunda Medipol Başakşehir deplasmanında forma giyecek.

Gençlerbirliği maçında Bafetimbi Gomis ve Eren'i birlikte oynatan Hırvat çalıştırıcının Medipol Başakşehir maçı ile birlikte yeniden tek forvetli sisteme dönme ihtimali çok yüksek.

Tudor, kararını son antrenmanın ardından verecek.

Beinsports

GSCimbom Portal


 
Başakşehir ligin en komple ve kompakt futbolunu oynayan ve baskıya karşı seri paslarla oyunu açabilen oyunculardan kurulu takımı.

Ayrıca kendi sahasında her daim desteğini hissettiren elit bir taraftar grubuna sahip olması da cabası.

Çok zor maç elbette ama 3 puan alınması durumunda rakiplere ciddi gözdağı verilecektir.
 
bizim presi taktigimiz bunlara islemeyebilir. Emreyi oyundan sogutmamiz gerek ilk olarak. Bir iki foul sert müdahale (Ndiaye) ile düsüse gecer. Ardindan hava toplari (Serdarin olmayisi cok ama cok kötü oldu, Adebayora karsi) iyi tutmamiz gerek
 
Üst Alt