Tudor: "Beşiktaş maçını kazanırsak bize kupa verecekler" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
89fc74ede7464f19987f0440a300cbb3.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.


Tudor, maçla ilgili değerlendirmesini “Mutluyum... Başakşehir mağlubiyetinden sonra psikolojik olarak geri dönmemiz kolay değildi. Doğru mantaliteyle sahaya çıkıp, doğru mantaliteyi göstermemiz gerekiyordu. Oyucularım da bunu yaptı. Tebrik ediyorum. Biraz ironik olacak ama 1.5 puan aldık. Türkiye’de Alanyaspor galibiyeti 1.5 puan, daha büyük maçlarda aldığınız galibiyet 3 puan alarak değerlendiriliyor. O yüzden 1.5 puanı aldığımız için çok mutluyum” şeklinde yaptı.

Hırvat teknik adam, Iasmn Latovlevici’ye maç içinde yapılan tepkiyi ise “Öncelikle mükemmel bir taraftar grubuna sahibiz. Onların desteği bizim için çok önemli. Onlarla beraber daha güçlüyüz, daha keyif alıyoruz. Lato, bazı maçlarda iyi oynayabilir, bütün arkadaşları gibi kötü de oynayabilir. Bu tür şeyler bir hoca olarak beni üzüyor. Taraftarın kendi oyuncusunu ıslıklaması otomatik olarak oyuncunun performansını geri itiyor” şeklinde yorumladı.

Son olarak gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili ironik bir değerlendirmede bulunan Igor Tudor “Çok önemli bir maç. O kadar önemli ki kazanan direkt şampiyon olacak. Maçtan sonra kazanana direkt kupa verilecek” diye konuştu.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir kere de hata yaptım de. Bu adamla futbolumuzun iyi olma ihtimali düşük.
Konuşacağına takımı çalıştır. Bugünkü oyunla yine Başakşehir fark atardı bize.
Rakibinle oynadığın maçların ne kadar önemli olduğunu biliyor ama işine gelmiyor.
 
Burasi Galatasaray

Burada kendince akilli soylemlerle taraftari karsina almaya kalkarsan tekmeyi yersin

Istersen 3 kupa kazanan adasima sor
 
Galatasaray hocasına yakışmayan bir tarz ve açıklama. Haklı olabileceği bir konuda haksız duruma düşmüş. Kaldı ki büyük maçlarda ekstra korkak davrandığın için eleştiri alman normal.
 
Üst Alt