Tudor: "Bruma saygısızlık yaptı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Bruma saygısızlık yaptı"


853

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa'ya 3-1 kaybedilen maçın ardından Başkan Dursun Özbek'in soyunma odasına inmesi sonrası maçın bitiminden 1 saat sonra kameraların karşısına geçti.


Oldukça moralsiz olduğu gözlenen Tudor, Arena'daki olağanüstü toplantıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Soyunma odasında birçok şey konuştuk. Ortada herhangi istifa yok. Başkanımız kendi düşüncelerini söyledi. Başkanın sinirli olması çok çok normal. Orada konuşulanlar mutlaka soyunma odasında kalacaktır. Gelecek yıl ile ilgili konuşulmadı. Sadece bu maçla ilgili konuştuk. Kötü bir performans gösterdik. Kötü bir performans gösterdik. Kasımpaşa'yı da tebrik ediyoruz aldıkları skordan dolayı."

"BRUMA SAYGISIZLIK YAPTI"

Bruma'nın oyundan erken alınması hakkında açıklamada bulunan Hırvat hoca, "Ben hoca olarak bazı şeylere göz yumabilirim, bu gruba karşı bazen iki gözümü de kapatabilirim ama ne olursa olsun hoca ile oyuncu arasındaki saygının bir limiti vardır" dedi.
 
Sorun hocada değil oyuncular da diyorsun takımın en iyi adamını yiyorsun. Bizi mi yiyorsun anlamadım ki
 
Oooo Aziz bozması Dursun soyunma odasına inmiş. Allah hepinizin belasını versib


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Igor Tudor: "Yüzde 1 milyon eminim ki, şu anda sorun Galatasaray'ın hocası değil. Galatasaray'daki sıkıntı, hoca sıkıntısı değil"

Hakli mi haksiz mi
 
Zaten fuzili zarar ziyansın birde Galatasaray'ın en önemli oyuncularınıda harcadın geldiği gibi ilk icraatı Bruma Sneijder'i harcamak olabilir mi bir hocanın yav

Bruma zaten sorunlu bir karakter çıkıp kamera karşısında saygısızlık yaptı diyorsun bundan sonra adam isyanı çıkarır sene sonunada 3-5 milyon a elimizden kaçar ...
 
Igor Tudor [Bruma'yı oyundan alması]: "Ciddi bir kulüp, ciddi bir takım olmak istiyorsanız, limitler aşıldığı zaman göz yumamazsınız"

Igor Tudor [Bruma'nın çıkışı]: "Ne yapabilirdim ki? Ben Galatasaray'ın hocasıyım. Oyuncu hocaya saygı duymalı. Bruma'da öyle gerçekleşmedi"

Igor Tudor [Bruma'nın çıkışı]: "Oyuncu, oyuncu olmalı; hoca, hoca olmalı. İsim önemli değil. Herkes kendi görevini yapacak"

Igor Tudor: "Bugün olan şey, Galatasaray'ın içindeki sıkıntıyı anlatıyor. Tudor önemli değil, Capello, Lippi de olsa, sıkıntıyı anlatıyor"

-"Bruma kadro dışı kalacak mı?"

Igor Tudor: "Bruma daha genç, hatalar yapabilir"
 
Igor Tudor: "Yüzde 1 milyon eminim ki, şu anda sorun Galatasaray'ın hocası değil. Galatasaray'daki sıkıntı, hoca sıkıntısı değil"

Hakli mi haksiz mi

Haklı tabikide 5 tane hoca geldi değişen hiç birşey olmadı yarın başkası gelecek yine başarısız olacak bu düzende başarılı olmak imkansız futbolcuya dayalı düzende başarı beklemek hayal.
 
Tudor hoca olarak şu an çok çok yetersiz de Bruma her haliyle gitmek için, bonservisini düşürmek için herşeyi yapıyor.

Bruma'nın da adam olması lazım.
 
Fazla filozofiye baglamaya gerek yok. Tudor takimi aldiktan sonra götürebilecegi en kötü noktaya götürdü, ve sezon ortasinda TD degisikligi ne denli riskli oldugunu gösterdi.
 
Üst Alt