Tudor: "Daha önce isteyip de oynayamadığımız oyunu şimdi oynayabiliyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Daha önce isteyip de oynayamadığımız oyunu şimdi oynayabiliyoruz"


fft226_mf9521325.Jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-1 kazanılan Osmanlıspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

Tudor'un sözlerinden Ajansspor.com'un derledikleri şöyle:

Çok çok önemliydi iyi bir başlangıç yapmak. 2 haftada 6 puan aldık. Bu performansla devam edebilmek çok önemliydi. İlk yarı enteresan, güzel bir oyun vardı. İkinci yarıda oyuncularımız skordan memnun gözüküyordu, yetinmişlerdi. Biraz oynamayı bıraktık. Bu seneki hedefimiz her maçta dominant olabilmek ve iyi oynayabilmek.

İkinci yarı durmamıza rağmen açık bir oyuna döndü. Maçta 3-4 pozisyon yakaladık. Muslera'nın çok önemli bir kurtarışı vardı. Geliştirmemiz gereken konular var. Onların da üzerine giderek daha iyi olacağımıza inanıyorum.

Genel olarak çok iyi bir takım yaptığımızı düşünüyorum. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız ve eski arkadaşlarımızla güzel bir takım kurduk. Daha önce isteyip de oynayamadığımız oyunu şimdi oynayabiliyoruz.
 
Söz verdigi oyunu, yavas yavas oynatmaya basliyor... Degisiklikleri de cözmesi lazim... Gomis ve Ndiaye pert idi 65´den sonra... Gomis hala saldirmaya devam etti, ama zombi gibiydi sahada. Adami sanki steorid sikip, yolluyorlar sahaya. At gibi, ölene kadar durmayacak gibi.
 
İlk 10 hafta böyle pozitif futbol oynatabilirse gözüme ufaktan girmeye başlar :DD

Fakat acil olarak şu Yasin ve Selçuk'u gönderin yeter artık
 
Söz verdigi oyunu, yavas yavas oynatmaya basliyor... Degisiklikleri de cözmesi lazim... Gomis ve Ndiaye pert idi 65´den sonra... Gomis hala saldirmaya devam etti, ama zombi gibiydi sahada. Adami sanki steorid sikip, yolluyorlar sahaya. At gibi, ölene kadar durmayacak gibi.

igor hususunda yavaş yavaş başta dediğimiz şeylere geliyoruz gibi.
 
Kurduğun takıma yeter demeden Asamoah için de bastır belli ki o da gelince sol kanadı da sağ gibi kullandırıp paramparça ettireceksin rakipleri
 
Büyük maçlarda bu takımı nasıl oynatacaksın onu gördükten sonra seninle ilgili yanılıp yanılmadığımı göreceğim.İlk büyük sınavın Antalya maçı olacak.Bugün yine saçmasapan değişiklik yaptın.2 haftadır yaptığın değişiklikler kazandığımız için sorgulanmıyor ama yarın bigün bu yaptıklarınla puan kaybı olursa yine protestoyu yersin.Takımın orta sahası bas bas değişiklik yap diye bağırırken Gary-Yasin değişikliği nedir Allah aşkına bana izah eder misin.Burada bile kaç kişi orta sahaya taze kan lazım derken gidip Yasini oyuna almak nasıl bir kafa merak ediyorum.Neyse şimdi kazandığın için sorun yok ama bu oyunu okuyamama beceriksizliğin bizim başımızı çok yakacak zor maçlarda o kesin
 
Yani diyorki gecen sezon capsizlar mangasi vardi elimde oynatamadim istedigim oyunu.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt