Tudor Dört İsmi Mutlaka İstiyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor Dört İsmi Mutlaka İstiyor!


Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi verecek bir takım olmaları için önemli takviyeler yapmaları gerektiğini yönetime bildirirken 4 futbolcunun adını verdi.

Şampiyonluk adına orta saha, forvet, stoper ve iki bek mevkisine 11 seviyesinde 5 transfer yapılması gerektiğini yönetime ileten Hırvat teknik adam, mücadeleci bir takım kurmak istiyor.

STOPERE İLK TERCİH: DOMAGOJ VİDA, PLASE VITOR HUGO

Hırvatistan Milli Takımı ile Euro 2016'da mücadele eden 28 yaşında ki stoper Dinamo Kiev savunmasının belkemiği durumunda. Güçlü fiziği, ve mücadeleci yapısı öne çıkan Hırvat stoper Dinamo Zagreb alt yapısının ürünü.

Stoper mevkisi için 5 Milyon Euro bonservis bedeli belirleyen yönetim Hugo ile prensip anlaşmasına varırken, Palmeiras ile yapılan görüşmelerde 8 Milyon Euro rakamını çok buldu. Brezilyalı oyuncunun kulübünün yanısıra bonservisinin %20'si bir fona ait olduğu için oraya da ödeme yapması gereken sarı-kırmızılılar Palmeiras ile anlaşsa dahi transferi gerçekleştirmek adına o kurum ile de anlaşmak durumunda olacak.

Vida için ise sözleşmesinin 2018 de bitecek olmasını avantaj olarak gören yönetim henüz bir teklif yapmasa da 5 Milyon Euro'yu kabul ettirebileceğini düşünüyor. Hırvat oyuncu için Kiev ile görüşen Beşiktaş 9 Milyon Euro rakamını duyunca transferden vazgeçmişti.

ORTA SAHAYA JUVENTUS'UN DİNAMOSU: KWADWO ASAMOAH

Tudor'un en çok istediği ikinci isim ise Juventus'da yedek statüsüne düşen Asamoah. Temposu yüksek bir takım planlayan Tudor, orta saha bölgesi için üçlünün sağına Ganalı oyuncuyu düşünüyor. 28 yaşında ki oyuncu için kiralık formülü dahil her türlü opsiyon masada.

FORVET İÇİN FAVORİ MANDZUKİC, PLASE FAMARA, BONY VETO YEDİ

Forvet hattına en az 2 ismin katılmasını isteyen Tudor'un öncelikli tercihi Mandzukic. TRT Spor'da katıldığı röportaj'da Mandzukic'i herkes ister diyerek transfere yeşil ışık yakan Tudor bu transferin zor olmasına karşın ilk olarak futbolcu ile konuşarak yönetime temasa başlaması veya başlamaması yönünde direktif verecek.

Tudor'un istediği bir diğer isim ise Angers forması giyen ve geçen sene de gündemimize gelen Famara. Fransa Ligi'nde 9 gol üreten Famara 1.92 boyunda.

Bony Wilfried ismi menajerler tarafından önerilirken Tudor bu ismi disiplinsiz ve ağır olduğu gerekçesi ile veto etti.


SOL BEKE IVAN STRİNİC ÖNE ÇIKAN ADAY

Sol bek için Tudor Napoli forması giyen Strinic'i önerirken, yönetim bu futbolcunun son durumunun araştırılması adına scout ekibine yetki verdi. Bu sezon sadece 10 maçta 800 dakika forma giyebilen Hırvat Milli Takımı oyuncusu 39 maçta ülkesinin formasını giyerken gol üretemedi.
 
Eğerki yönetim şimdiden transfer çalışmalarına başladıysa böyle listeler filan hazırlıyorsa bende bişey bilmiyorum arkadaş ...
 
Vida iyi ama pahali gelir

Vitor Hugo icin de palmeiras 8m istiyormus, bizimkiler okadar para vermez stoper icin

Asamoah sol bek icin olur

Mandzukic gelmez, famara yetersiz, bony veto yemis, veto yemezse sanki bize gelecek
 
Şu Juve Barca maçında köpek gibi oynayan Mandzukic imi alacakmışız.:asd22:.Yağ suratlı mahluk ayakkabasını bile alamaz.
 
Vida'yı uzun biliyordum ama çok da uzun boylu biri değilmiş.
Ayrıca Asamoah ne zamandır dinamo :asd22: İyi oyuncu ama Juventus'da öyle çok oynamadı yine de beğendiğim oyuncudur kendisi.Ölü yaprak vuruşu var :DD
 
Tudorun istediği oyuncularda kendi gibi beceriksiz olur.
Dursun ve tudur gitmeden bizim yüzümüz gülmez.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İsimler çok kalite Tudor eğer bu isimleri istiyorsa kalsın takımını yaratsın her türkü desteklerim

♤ fap fap ♤
 
Tudor salagindada bir cacik olmaz.

Basaksehir macinda sacmaliklarini gorduk. Allah bildigi gibi yapsin bunun gibi is bilmez adamlari.
 
Tek olabilecek sol bek strinic..adam hirvatmis milli takimda oynuyormus ve juvede genelde yedekmis..taniyan bilen varsa yorum yazsada gelirse on fikrimiz olsun..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt