Tudor, Feghouli'yi Hazır Bulmadı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Feghouli'yi Hazır Bulmadı!


747.jpg

Galatasaray formasını ilk kez Eyüpspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında giyen ve 1 gol atan Sofiane Feghouli, henüz forma giymek için hazır bulunmadı. Hırvat teknik direktör, Cezayirli futbolcunun takımın seviyesine gelmesi için 1 aya ihtiyacı olduğunu söylediği öğrenildi.

Tudor’un, 27 yaşındaki futbolcuyla ilgili olarak, “Feghouli’nin zamana ihtiyacı var. Antrenmanlara geç başladı ve öncelikle bu açığı kapatması gerekiyor. Bugün oynatırsam bundan zarar görür. Ancak 1 ay sonra bu takımın vazgeçilmezlerinden olur ve çok iş yapar” dediği bildirildi.

Galatasaray’ın büyük uğraşlar sonunda West Ham United’tan kadrosuna kattığı Feghouli’nin yaz döneminde yeterli antrenman yapamadığı için 4 kilo fazlasının bulunduğu bildirildi.

Sağlık ekibi, Cezayirli oyuncu için özel bir beslenme programı hazırlarken, teknik direktör Tudor’un da özel antrenmanlarla sorunu gidermeye çalıştığı öğrenildi. Hırvat çalıştırıcının, henüz fiziksel olmayan futbolcuyu yine de maçların durumuna göre sonradan sahaya sürebileceği aktarıldı.

Gamaspor
 
Muhtemelen Antalya maçında da skor olarak avantaj sağladığımız zamanlarda 15 dk gibi bir süre verebilir. Bir süre 11 çıkmasını beklememek lazım.
 
Meşhuur Galatasaray son yarım saat oyundan düşüyor eleştirine karşı etkin bir silah bence. Gerçi bunu kullanacağız diyen adam o dakikadan sonra bir araba gol yedi de.

Yine de takımın temposu düşüp rakip açılmaya başladı mı salarız Feghouli'yi. Skor üretemese bile rakibi ciddi anlamda sindirir.
 
la sallama haber iste yav
feguli bu hafta sonradan girer gelecek hafta banko 11de baslar

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
 
doğru söylüyor yeni gelen adam bu form durumuyla ilk 11 oynamaz yedekten girerek alışır . tudor haksızlık yapmak istemiyor
 
Şapkadan Tolga çıktı :asd22:

Feghouli'nin ufak da olsa sıkıntıları varsa ve bu ileride ciddi bir sıkıntı yaratacaksa bırakalım kalsın. Denildiği gibi son 20 dakikada, 15 dakikada oyuna girebilir.
17 gündür idmana çıkıyorsa sıkıntı kondüsyon tabanlıdır yani sezon öncesi kampı yemedi diye. Bu oyuncunun performansını azaltabilir ama oynamasına engel değil.
 
Antalya maçında son 25-30 dakika oyuna girer. Sonraki iç saha maçında da ilk 11 başlar 60 dakika sahada kalır.

?❤️
 
Tudor nasıl kondisyon ve güç kazandırmışsa artık takıma hazırlık kampında. Feghouli'nin de o seviyeye gelmesi zaman alacaktır. 1 ay sonra gelsin, Tudor'un istediği gibi oynasın razıyım.
 
Kasimpasa macinda ilk 11 oynar

Antalya macinda da oyuna girecektir cunku Skoru bulmakta zorlanacagiz milli aradan döndügümüz icin tempo sorunu olabilir
 
Üst Alt