Tudor, Fernando'yu Uyardı: "Hedefleri sen olacaksın" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Fernando'yu Uyardı: "Hedefleri sen olacaksın"


181020170123315847100_2.jpg


“F.Bahçe, pazar günü senin pas trafiğini engellemeye çalışacak. Üzerine oynayacaklar. Çok dikkatli ol ve sürekli yer değiştir. Sen her türlü baskının üstesinden gelebilirsin.”

TÜRKİYE’NİN gözü şimdiden pazar günü oynanacak G.Saray-F.Bahçe derbisinde çevrilmişken her iki takımda da rakibin planları üzerine tahmin yapılıyor. Hırvat çalıştırıcı, dünkü antrenmanda Fernando’yla özel bir konuşma yaptı. Bu görüşmede Tudor, futbolcusunu derbi konusunda uyardı. Hırvat hoca, “F.Bahçe senin pas trafiğine engel olmaya çalışacak. Sürekli sana pres yapacaklar ve topu ayağından rahat çıkarmana izin vermemeyi deneyecekler."

DİKKATLİ OL, ERKEN KART GÖRME


"Sürekli olarak bölgeni değiştirirsen bu presten kurtulabilirsin. Sana ve kalitene güveniyorum. Her türlü baskıdan çıkabilirsin. Bir de sinirlerine hakim olmaya çalış. Erken kart görürsen bizim için iyi olmaz. Seni sinirlendirmelerine izin verme. Her zamanki futbolunu oynamanı istiyorum. Sadece biraz daha hareketli olman gerekecek” şeklinde konuştu.

Fernando ise kendisine güvendiğini ve rakipten gelecek her şeye hazırlıklı olduğunu belirtti.

PERDE ARKASINDAKİ KAHRAMAN O


Bugüne kadar Gomis attığı gollerle galibiyetlerde ön plana çıksa da Fernando tam anlamıyla perde arkasındaki adamdı. Brezilyalı futbolcu, inanılmaz pas isabet oranı ve ikili mücadelelerdeki başarısıyla takımını ileri taşıdı. Rakipler de haftalar ilerledikçe bunu daha net görmeye başladı. Bu sebeple F.Bahçe’nin Fernando’ya özel önlem alması bekleniyor. Sambacının fazla sinirli bir yapıda olmaması ise G.Saray adına en güzel noktalardan biri.

Akşam

GSCimbom Portal

 
Vay be Tudor hakikaten akıllı biriymiş..
Fenerin genelde derbilerde bir iki oyuncuyu hedef aldığını şimdiden farketmiş.. Senelerce aynı numarayı yiyen T.d. görünce alkışlamak lazım.. :005:
 
Haber ne kadar doğru bilinmez ama Karabük'ün oyun planı buydu .Fernando'ya basıp oyunumuzu baştan kitlemişler ve hiç ummadığımız bir baskı yememize yol açmışlardı.

Fenerbahçe'nin oyun olanında orta saha baskısı pek yok ama Aykut belki bu taktiği oyuncularına verebilir.Galatasaray'ı durdurmanın en kolay yolu orta sahada ve defans hızlı oyun kurulmasına izin vermemek.Bu taktiği deneyip başaran oldu ama maçın tamamına yayabilen henüz olmadı.
 
Tolga oynarsa sıkıntı olmaz Karabük maçında sadece Fernando'ya yapılan baskı değil Tolga'nın olmaması da etkiliydi
 
Böyle bir oyuncuya sahip olmak büyük ayrıcalık haksız rekabet

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt