Tudor Gitmeli mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor Gitmeli mi?


Tudor Gitmeli mi ? Kalmalı mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    136
Dün maçtan sonra Tudor'dan kurtulmamız gerektiği,hatta ciddi anlamda oyuncu grubunun onu idare ettiği bile konuşuldu.Sizce Tudor bu takımı hak ediyor mu ?

2011-2013 Fatih Terim
2013-2014 Roberto Mancini - İtalya
2014 Cesare Prandelli - İtalya
2014 - Hamza Hamzaoğlu
2015-2016 Mustafa Denizli
2016-2017 Jan Olde Riekerink
2017 Igor Tudor

Fatih Terim'den beri her biri,bir öncekini aratarak yolumuza devam ediyoruz.Hamza hariç bütün aldığımız kararlar adımıza olumsuz sonuçlandı.Bu tabloya baktığım vakit en azından sezon sonuna kadar kalması gerektiğini düşünüyorum
 
Cevabım hayır. Ama uyarılmalı büyük maçlar ve 3'lü sistem takıntısı konusunda. Cenk Ergün de bunu yapabilir.

Kendisinini gelecek vadettiği yerler hatalarından hala daha çok bence. Ama iyi bir mentöre de zaman zaman ihtiyaç duyuyor.

Kendisiyle bir Avrupa maçına çıksak nasıl olurduk bunu da merak etmiyor değilim.
 
Kalsın dememin 2 sebebi var.

1. Senin de belirttiğin gibi sık hoca değişikliğinin bir faydası yok.
2. Tudor hatalarına rağmen potansiyelli hoca bence. Ve bu ezon için en azından artıları eksilerinden fazla.

Önümüzdeki 3-4 maç kaderini çizecek.
 
Bu kafa yapısı
Bu taraftar desteği ile
Başarı imkansız
Iyi hocalar anadan doğma oluyor sanıyor bazıları

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alan adamın göndermesi teklif dahi edilemez bana göre. İsim hiç önemli değil, Tudor değil damacana bile olsa bu takımın başında devam etmeli.

Evet Tudor dün resmen s.çtı batırdı. O konuda eleştiren arkadaşlarla hemfikirim. Kıraathanede anlaşılmasın diye az yugoslavca küfür etmedim aile bireylerine. Ama yine de herkes hata yapar diye düşünüyorum. Önemli olan bu hatasında ısrar etmemesi. Bakalım önümüzdeki hafta Trabzon maçına nasıl çıkacak bir görelim. Yine 3’lü stoper anlayışı ile çıkıp sol bek misali ileri-geri Tolga’yı oynatırsa hep beraber sövelim.


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Son düzenleme:
hqdefault.jpg
 
bence de kadronun ekmeğini yiyor.8 puan öndesin kaliteli kadron var rakibinin kaderi pamuk ipliğine bağlı öldürücü darbeyi vurup adamları 9. haftadan ligin dışına iteceğine korkup 3 stoperle maça çıkıyorsun takım belhanda'nın atılacağı belliyken adamı oyundan almıyorsun, 10 kişi kalmışsın rodriguez'i oyuna alacağına çakılı oynayan pivot santrafor eren'i oyuna alıyorsun..senden anca küme düşme takımlarının hocası olur!
 
Hiç düşünmeden bugün tekmeyi basmaliyiz.
Aksi halde kucağımizdaki şampiyonluğu eliyle tinerci veya şikecilere verecek.

Korkak herif

Gerçek Kaptan NANDO!
 
Şu an tabiki de gönderilecek bir pozisyonda değil. Kâğıt üzerinde bakıldığında 13 maçtır kaybetmiyor. Ama buz dağının görünmeyen kısmı bu tabi. Mevcut kadronun kurulmasında pay sahibi ona eyvallah, ama oynattığı futbol bu takımın potansiyelinin çok altında. Daha da kötüsü büyük maçlarda ortaykoyduğu performans asla gelecek vaat etmiyor. 8 puan farka rağmen hala güçlü bir şampiyonluk inancı hakim değil, bunun ana sebebi de kendisi. Bu kadronun şampiyon olması sürpriz olmaz ama Tudor'un bu şampiyonlukta payı ne olur bunu gerçekten tartışırım.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Ulan adam geçen sezon her maç gol yiyen takımı yaptırdığı transferlerle pozisyon vermeyen takıma dönüştürdü biraz saygı be
 
Üst Alt