tudor gitsin diye akhisar'ın kazanmasını isteyen sözde galatasaraylılar | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

tudor gitsin diye akhisar'ın kazanmasını isteyen sözde galatasaraylılar


forumda da az da olsa var bunlardan bunun adı kaypaklıktan başka bir şey değil.biz de hocadan hazetmiyoruz ama o gitsin diye de takımın yenilmesini isteyecek kadar haysiyetsiz olmadık.

Akhisarspor TD Okan Buruk: "Galatasaray'ı yenecek gücümüz var." (İHA)



[/SPOILER]
ez8K3U.jpg

pWhcl2.jpg

2qn63t.jpg

4Vau6r.jpg
 
Muazzam bir tespit,Şımarık ve bencil taraftar grubu FM oyunu sanıyor bazen hayatı,Terim hariç her yol bizi dahada kötü eder şuanki konumda takıma sahip çıkılmalıdır.
 
Son düzenleme:
Bunun bir de şu versiyonu var:

"Erdoğan devrilsin diye abd müdahalesini isteyen sözde vatanseverler."

Artık baymış bir söz kalıbıdır. Yapmayalım.
LÜT
FEN

Alnitak Alnilam Mintaka
 
Yenilmemizi istemiyorum cunku 1 puan kaybi daha gelirse tamamen dagilma ihtimalimiz yuksek ama bu romantizme de katilmiyorum.Prandellili donemde Trabzon ve Anderlecht'e yenilmemiz cok hayirli olmustu mesela.Takimin hayrina olacaksa yenilmemizi istemek anormal bir sey degil.
 
Akhisar galibiyetinde Tudor'un yerine Terim'in gelme olasılığı kesin olsa yemin ediyorum maç boyu Akhisarı desteklerim ama şu durumda Tudor 3 maçı da kaybetse arkasındayız diyecek bir yönetim var. Bize de takımı desteklemek düşer.
 
Akhisar galibiyetinde Tudor'un yerine Terim'in gelme olasılığı kesin olsa yemin ediyorum maç boyu Akhisarı desteklerim ama şu durumda Tudor 3 maçı da kaybetse arkasındayız diyecek bir yönetim var. Bize de takımı desteklemek düşer.
fatih terim gelince 2-3 maç kaybederse o gitsin diye kaybetmemizi istersin, guardiolayı getirseler 4-5 maç kaybetse o gitsin diye kaybetmemizi istersin, dursun yeniden seçilsin o gitsin diye yine kaybetmemizi istersin bir şey farketmez senin için.

ya sen Galatasaraylı değilsin yada ben.
 
bu herifler akhisari yensek sonraki haftaya bu temennilerini gecirecek oyle gidecek bir sonraki buyuk maca. bu sebeble twittercilarin hepsinin Tea.
lakin durum sudur ki, takimdaki moral dustuyse ve oyuncular tudoru sevmemeye basliyorsa, onumuzdeki 2 macta da puan kaybi yasanirsa (zaten gider de) bir ihtimal gitmezse o zaman son mac icin puan kaybi konusunda temenniciler artabilir. 20 mac kala anadolu maclarindaki cetelemiz iyi ve buyuk mac olarak adlandirilan maclarin 4unden 3u sahamizdayken bu denli karamsar olmak pek dogru degildir
 
Üst Alt