Tudor: "Kadro tercihi bana aittir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Kadro tercihi bana aittir"


gqzVXN.jpg

Hırvat çalıştırıcı, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Bruma'yı Çaykur Rizespor maçı kadrosuna almadı. Portekizli oyuncunun herhangi bir sakatlığı bulunmamasına karşın Tudor’un bu kararı Galatasaray camiasında büyük yankı uyandırdı.

38 yaşındaki teknik adam, Bruma’nın kadroda olmamasıyla ilgili "Kadro tercihi tamamen bana aittir. Şu anda tüm konsantrasyonumuz Çaykur Rizespor maçına yoğunlaşmış durumda. Çaykur Rizespor maçından sonra basın toplantısında her türlü soruyu bana sorabilirsiniz, hepsine açıklıkla cevap verebilirim" açıklamasını yaptı.

Cumhuriyet
 
Valla karari ben begendim. Sonuc onemli degil.

2 oynayip gotu kalkan oyuncu gormekten biktim GS da. Ulan bunlarin bi tarafi kalkiyorsa Hagiler Hakan Sukurler in kaideleri gunes sistemimizi terk etmeliydi 50 defa.
 
" (...) Tudor’un bu kararı Galatasaray camiasında büyük yankı uyandırdı. "

Cumhuriyet den birisi GSC Forumunu okuyor yahut üye. :D
 
Yarın bu takımın Sneijder'siz bir şekilde kazanacağı varsa eğer Bruma'sız da kazanır. Sneijder'siz kazanabileceğimize pek ihtimal vermiyorum lakin Tudor Bey bize bir sürpriz yapabilir.

Bu arada aldığı kararı da destekliyorum. Riko'dan sonraki ilk antremanda biraz sıkıyı görünce hemen yeni hocaya artistlendiyse hak etmiş.
 
Eren ile Carole sakat mi ? Bu varken, neden su kesiliyor olayini hic sevmem. Ama Tudor´un oyuncu tercihlerine bu hafta yetmez, ama evet diyorum. Bruma´nin, Carole´un, Eren´in (eger son ikisi sakat degilse) kesilmesinden memnun olmadim. Hakan ise cok olumlu bir tercih oldu, ancak x paraziti de onun ile birlikte def edilmeliydi. Bunlar gözümde o ekstrem örnekler, ve takimda yerleri hic bir anda olmamali.

Selcuk, Podolski´de hem saha ici tavirlari, hemde performanslarindan dolayi, bana göre ilk kesilmesi gereken isimlerdi. (futbolcu olarak görmedigim haklan, ve x disinda onlar gözümde malum)

Tudor´un birseyler yapmasi iyi, ama tam anlaminda istedigim tercihler bunlar degildi. Devam etmesini diliyorum, umarim dogru yola dogru ilerler böyle böyle.

Chedjou´da Tudor ile yeniden bir opsiyon hala gelecektir. Chedjou soft oynuyor, ama cok güclü bir oyuncu. Tudor fizik gücten etkilenen bir hoca gibi. Cavanda icinde aynisi gecerli.
 
Valla bilmiyorum da tehlikeli oyunlar bunlar..
İnşallah Tudor haklı çıkar..

Sonuca gore burada bir dolu insan doneklik edecek ama ben Brumaya ayar gerektirdigine inandigimdan sonuc hic umrumda olmadan Bruma kesigi konusunda hocayi hakli buldum.

Biktim havaya giren ergen topcu gormekten, takim oyuncusu olamayan dingilleri gormekten takimda.

Gecen yil dakika alamayan Bruma bu yil sahada takim arkadasini fircaliyor her topu kendi kullaniyor.

Forza Tudor!!
 
Bruma kararında katılıyorum sana Tudor hoca ama eğer takımda tek iş yapan adam Bruma'yı kadro dışı bırakıp Selçuk-Semih-Sarbi-Hakan gibi gereksizlere 90 dakika forma verirsen De Jong-Poldi aynı o çakılı oyununa devam ederlerse dahada destek vermem Tudor'a
 
Üst Alt