Tudor: "Koşu mesafeleri beni mutlu eden bir istatistik" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Koşu mesafeleri beni mutlu eden bir istatistik"


a04fee00af974f4a830a3da82385d0b8.jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, 3-2’lik Alanya galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı. Hırvat teknik adamın maç sonu görüşleri şöyle:


"Sıkıntı çektiğimiz bir maç oldu. İlk yarıda çok enerji sarf ettik. İyi mücadele ettik. Zor bir rakibe karşı oynadık. Özellikle Vagner Love için ayrı bir parantez açmak gerekir. İki golü de de olmayan pozisyonlardan çıkardı. Buna penaltı da dahil. Biz ilk yarıda iki gol daha bulabilirdik ve orada bitirebilirdik. Rodrigues'in pozisyonu ise yüzde yüz penaltıydı ama hakem göremedi."

"Transfer dedikoduları hep oluyor. Önümüzde bir maç daha var. O maç bitince oyuncularla, yöneticilerimizle oturup konuşulur ve ondan sonra karar verilir."

"Koşu mesafeleri beni mutlu eden bir istatistik. Antrenmanlarda iyi çalışınca bu maça ve koşu mesafelerine yansıyor."

Igor Tudor’un basın toplantısındaki açıklamaları ise şu şekilde:

“Ahmet’in ne yapması gerekiyordu o pozisyonda? Elini kolunu kesmesi mi gerekiyordu? Çok fazla hakem hatası yapıldı bu sene. Bu hatalara rağmen bir şey yapmak çok zorlaşıyor.”

“Bruma ile aramda çok iyi bir ilişki var. Tabiri caizse bir aşk var aramızda. En son oyundan almıştım, şimdi karşı kanata yolladım. Bruma’ya gelen tekliflerle ilgili bir bilgim yok. Cumartesi son maçımızı oynayacağız. Sonra kulüp çıkarlarına göre bakacağız duruma”

“BEŞİKTAŞ’IN ŞAMPİYONLUĞU BENİ SİNİRLENDİRİYOR”

“Antrenman performansları daha iyiye gidiyor. Bu da maça yansıyor. Son haftalardaki yükselişin bir sırrı yok yani. Çalışıyoruz. Yeni bir takım kurmak istiyoruz, yeni bir anlayış yerleştirmek istiyoruz. Bunun için de çok gidip gelen olacaktır.”

“Aslında sözlerimin başında tebrik etmem gerekiyordu Beşiktaş’ı, özür dilerim. Beşiktaş üst üste 2 kez şampiyon oldu. Tebrikler. Ama Beşiktaş’ın şampiyon olması beni sinirlendiriyor. Çünkü biz şampiyon olmak istiyoruz. Daha iyi oyuncuları var, daha iyi hocaları var, daha iyi oynuyorlar. Bunlara odaklanmamız gerekiyor”

galatasaray.org / gamaspor
 
Son düzenleme:
koşu mesafesine bakıyorsa selçuk bu ligin en iyisidir peki ya dinamizm peki ya mücadele gücü peki ya topla koşu?
 
Başlık ile GSC kamuoyunu manipüle etmeyin. Burda öyle bir algı yaratılıyor ki, sanki Tudorun koşma istatistik fetişi varmış gibi.

Başlığa bir sonraki cümle de dahil olsa keşke. Diyor ki, antrenman ve yükleme meyve vermeye başlıyor..
Koşma istatistiği bunu gösterip, "bana hak veriyor ve beni mutlu ediyor". Bunu söylemek istedi.
 
Son düzenleme:
Kosu mesafesinin bu kadar konusuldugu tartisildigi dile getirildigi baska bir ülke tanimiyorum.

Tabi ki önemi var kosu mesafesinin. Selcuk Tolga gibi 11-12km bos bos kosacagina bir futbolcu 8-9km kossun ama isini adam gibi yapsin kafi.
 
Bu tudor bence hayri cund tipi konuşmaları garip mizah tarzı onu anımsatıyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt