Tudor Mesajı Aldı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
tudor-icin-flas-karar-400-bin-euro-odeyip--3199383.Jpeg

Galatasaray, Alanya Maçında Eskiye Dönecek

Galatasaray, Başakşehir hezimetinin ardından bu hafta daha derli toplu bir sistemle sahaya çıkacak. teknik direktör Tudor, takımı bu kez genel beklentilere göre kuracak.

Son 4 haftada kaybedilen 8 puan sonrasında takipçileri ile arasındaki fark da eridi Galatasaray'ın, Medipol Başakşehir karşısında alınan yenilgi ile birlikte İstanbul ekibi de puanları eşitlerken kötü futbol skordan daha fazla eleştiri konusu oldu.

Başkan Dursun Özbek, önceki gün Florya Metin Oktay Tesisleri’nin yolunu tutarken sportif direktör Cenk Ergün ile görüştü. Eleştirilerini bir bir sıralayan Özbek, yaşananlarla ilgili rapor isterken teknik heyet ve oyunculara yönelik mesajlarını da yine sportif direktör Cenk Ergün aracılığı ile iletti.

Özbekve yönetim kurulunun eleştirilerinin ilk sırasında takımın sisteminin değişmesi vardı. Sezona 4-1-2-2-1 sistemi ile başlayan ve bu diziliş ile sahaya çıktığı 8 haftada 7 galibiyet alan sarı-kırmızılılar zirvede de yalnız kalmıştı. Ancak Igor Tudor’un üçlü savunmaya dönmesi, orta sahadaki değişiklikleri ile düzen de bozulurken bu konudaki eleştiriler sonrasında Hırvat teknik adam da Alanya maçı ile yeniden eski sistemine dönüyor.

SELÇUK İNAN İHTİMALİ...

Aytemiz Alanya maçı ile birlikte yeniden dörtlü savunma ile sahada olunacak.Savunmanın sağında Maicon oynarken üst üste hatalar yaparak gözden düşen Latovlevici’nin yerine ise Martin Linnes yeniden sol bekte görev alacak. Savunmanın önünde Fernando’nun yokluğunda Selçuk İnan’ın kullanılacağı ve hemen önünde ise Ndiaye ve Belhanda ikilisi ile Aslan sahaya adım atacak.

TEK FORVETE DÖNÜŞ

Çift forvetli dönem de artık son bulacak değişiklikler arasında. G.Birliği maçında Eren Derdiyok& Bafetimbi Gomis ikilisinin verimli olmasının ardından Medipol Başakşehir karşısında da bu ikili kullanıldı. Fakat Igor Tudor’un bu tercihi orta sahada G.saray’ın bir hayli yıpranmasına neden olurken yeniden tek forvet olarak Fransız yıldız Alanya mücadelesinde sahada olacak.

Gomis'in arkasında ise kanatlarda Garry Rodrigues ve Tolga Ciğerci’nin oynatılması planlanıyor. Cezalı olan Sofiane Feghouli’nin yokluğunda bu ikili de kanatlarda Aslan’ın hücum gücüne katkıda bulunmaya çalışacak.

Vatan

GSCimbom Portal
 
Uğur'a katılıyorum. Alanya maçında eski sistemi oynayacağız. Sonra Beşiktaş maçında saçma sapan bir sistemle çıkacağız. Ya arkadaş çok mu zor şu kadroyu çıkartmak.
.......Gomis.......
Garry....Belhanda...Feg..
.....Ndiaye-Fernando....
Linnes...Maicon...Serdar...Mariano.
..........Muslera...................
 
Her şeyi düzeltti ve beklenen 11’lerle çıktı diyelim BJK maçına da. Oyun içinde saçma sapan değişiklikler yapıp yine bir şekilde bizi mağlup ettireceği yüksek ihtimal. Hiçbir şekilde güven olmuyor adama


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Tolga prensinden vazgeçmediği sürece sonu hüsran olur. Bize gelen tüm hocalar mı adamcı çıkar arkadaş ? Mancini - Ceyhun , Hamza - Umut , Tudor - Tolga...
 
fernandosuz umarım sıkıntı yaşamayız..Şu kadroda Gomis-Mariano bile idare edilir 1 hafta ama Fernando-Maicom 2lisini düşünemyorum..2sinin de yeri çok krtiik ve alternatifleri yetersiz
 
Nasıl durmazlar :D Şu an savunanlar arasında anket yap sene sonuna kadar devam etsin sonucu çıkar. Bizde öyle bir güruh varki Alanyaspor maçını farklı kazanalım gör bak bakalım forumda neler yazacaklar :D

Biliyorum maalesef. Ama güruh da Beşiktaş maçı sonrası çözülecektir. Bugüne kadar hiçbir maça 3 puandan ötesine önem yüklemedim. Ama Beşiktaş maçı üç puanın çok ötesinde. Ölüm kalım maçı. İspat maçı. Yeter! Yıl sonunda şampiyon olmak önemli kimi yendiğin değil ama bu lafın da bir şerefi var. Tudor seve seve Beşiktaş'ı iyi bir futbolla deplasmanda geçmek zorunda! Takım demiyorum. Takımın o maçı alacak gücü var. Galibiyeti engelleyen Tudor! O yüzden Tudor o maçı kazanmak zorunda. Yoksa gitsin. Hiç kimse istikrar falan demesin. Aynı hatayı defalarca yapan adamdan hayır gelmez. Bir insan bir hatayı bir kere yapar.

Gereksiz bir şekilde niye sinirlendim şu an bilmiyorum :)
 
Üst Alt