Tudor: "Milli Takım dönüşleri zor oluyor" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Milli Takım dönüşleri zor oluyor"


Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, deplasmanda 1-1 beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

971.jpg


Hırvat çalıştırıcı şu ifadeleri kullandı:

“Oynadığımız oyuna göre 1 puan iyi diye düşünüyorum. Maç öncesinde de milli takım dönüşlerinin zor olduğunu belirtmiştim. Bu dönüş bizi de iyi etkilemedi. İlk baştan itibaren zor bir maç olacağını belli etti mücadele... Bu tip maçlarda elinde olsa belki 5 tane değişiklik yaparsın ilk yarıdan sonra. Ana oyuncularımız, bize tempoyu veren oyuncularımız bugün gününde değildi. Bunun da sebebi milli takım arasıydı. Ama futbolda bu var. Kolay bir maç bizi beklemiyordu. 1 puan aldık. Artık önümüzdeki maçlara odaklanmamız lazım.”

“Buradaki en önemli nokta milli takım dönüşlerinin kolay olmayışı. Tempomuzu veren ana oyuncularımız uzun seyahatler yapıyorlar, bazıları oynuyor, bazıları oynamıyor, yoruluyorlar. Bugünkü hava şartları, nem, Antalyaspor’un zor bir deplasman oluşuyla da birleşti. Bu yüzden böyle bir maçtan sonra 1 puanın da kötü olmadığını düşünüyorum.”
 
Yav sürekli ağlama kardeş. Sorumluluk al takım gol yiyeceğim diye bağırırken 30 dakika izleyip sonra da andaval gibi değişiklikler yaptım de eksilmezsin.
 
Bu italyan ekolu deplasmanda 1 puana iyi diye bakiyor ya iste birileri bunlara bizim ulkede bunun kabul edilemeyecegini anlatmali!!
 
O zaman milli maç dönüşlerinde maça çıkmayalım. Saçma sapan bahaneler üretme.
1-0'dan sonra Karabük gibi defansa çektin takımı. Takımın ileri top taşıyacak tek adamını Selçuk ile değiştirdin. Yok milli takım arasıymış bilmem ne. Maç 1-1 olmuş Feghouli'yi alıyorsun oyuna ama orta saha çıkarmıyorsun, çıkarsana Tolga'yı. Aykut gibi değişiklikler yaptın.
 
Bu tip maçlarda elinde olsa belki 5 tane değişiklik yaparsın

Ve sen gidip o değişikliği Selçuk'tan yana kullanıyorsun. Ha bi de ilk yarıda sorunu görmüş, ama sahaya en ufak bi müdahalesi olmadı. Madem bişeyler ters gidiyor, şunları dene:

Garry-Ndiaye-Tolga-Belhanda
------------Gomis

tutmadı mı?

Ndiaye-Tolga-Belhanda-Garry
------------Gomis-----------------yap. En azından bişeyler dene, biz de diyelim ki "haaa, hoca düzeltmeye çalışıyor bişeyleri". Ama yok, izle. 60'ta ezbere değişiklik...
 
Yarin birgun hava soguktu kar vardi yagmur yagdi diyecek.once selcuk tolga ikilisi neden sahada onu acikla.
 
Son düzenleme:
Selçuk milli maçta çok ekstra bir oynadı da ondan mı aldın oyuna? Atma rıza..


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Millet Selçuk konusunda nekadar söylese azdır. O kız çocuğumuz bu takımda yeri yokdur. Kız diyorum da geçen bayan futbolunu izlediğimde bile kıran kırana mücadele ediyorlardı.
 
61.dakikada Ndiayeyi çıkarıp Selçuku almanın hiç bir mantıklı açıklamasını yapamazsın hoca.1 0 iken feg i alsaydın şuan 3 puanı konuşuyorduk.
 
Forumda herkes bas bas bağırdı golü yedikten sonra mı Feghouli'yi alacaksın diye aynen öyle oldu. Selçuk gibi bir bitik oyuncunun neyine güvenip hala oyuna sokuyorsun? Hadi bir hata yaptın neden Tolga değilde Badou oyundan çıkıyor? Neden her duran top bizim için kabusa dönüşüyor? Feghouli yarım saat oynamaya hazır değil ama Selçuk oynamaya hazır öyle mi? Galatasaray'ın genlerinde savunma yapmak yok bunu öğretmediler mi? İstisnasız geriye çekildiğimiz her maçta gol yiyoruz. Bu kadar amatörce hatalar yapılmaz. Değişiklik konusunda ise yine sınıfta kaldın. İyi hoca oyuncu değişiklikleriyle maç kazandırır, sen değişiklik yaparak maç veriyorsun.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt