Tudor: "Oyuncularım maçın büyüklüğünden etkilendi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Oyuncularım maçın büyüklüğünden etkilendi"


017b9e51c076482daddb0cc8be2d697c.jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa "Onlar iyi oynadı, biz iyi oynayamadık, onları tebrik ediyoruz. Hak ettikleri 3 puanı aldılar" şeklinde konuştu.


Tudor'un basın toplantısındaki sözleri ise şöyleydi: "İyi oynayan bir Beşiktaş takımı vardı, benim takımım iyi oynayamadı. Kendilerini tebrik ediyorum. Hak ettikleri üç puan aldılar."

"Bugün kendimiz değildik. Kaybedebilirsin, kazanabilirsin ama kendin olman lazım. Biz Galatasaray gibi oynamadık. Oyuncularımda stat, atmosfer, maçın büyüklüğünden etkilenen bir takım gördüm. Bu da oyunumuza etki etti..."

"Bugün ana nokta, kendimiz olamadık. Kendimiz gibi oynamadık. 13 maçtır alıştığımız, etkili olduğumuz bir futbol vardı. Maçın ismi ne olursa olsun çıkıp bildiğimiz oyunu oynamamız lazımdı. Canımı yakan nokta bu. Tanıdığım Galatasaray sahada yoktu."

"Basın toplantısında söylediğim sözlerin arkasındayım. Herhangi bir pişmanlık duymuyorum. Derbi maçlardaki puan kayıpları için; bir sonraki büyük maçta çözüm bulmaya çalışacağız."

"Bugün çıktığımız 11 benim düşündüğüm en iyi 11'di..."

@galatasaray.org
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tabii ki istifa etmedi utanmaz, arlanmaz. Bir de bir sonraki büyü maçta çözüm bulacağız diyor rezil. Ulan senle Kadıköy’e çıksak 7 yeriz be


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Ulan kendin olmadığın bu maç ile mi aklına geldi?

Beşiktaş iyi falan oynamadı, senin rakibi nerede ise ceza sahası içinde karşılama stratejin yüzünden istediği gibi oynaya bildi.

Takım maçta toplam on dakika nasıl top oynaya bileceğini gösterdi ama işte talihsizliğimiz senin gibi bir korkağın bu Takımın başında olması.
 
''Derbi maçlardaki puan kayıpları için; bir sonraki büyük maçta çözüm bulmaya çalışacağız.''


Adamı zorla küfür ettirtecek.
 
Fb maçı başlangıcı dışında hangi büyük maçta büyük takım gibi oynadık ki? İyice Anadolu takımına bürünüyor takım büyük maçlarda
 
Ne demek ya "tanıdığım Galatasaray sahada yoktu"? Tam olarak da o Galatasaray vardı. Senin Galatasaray'ın. Büyük maçlarda nasıl oynayacağını bilmeyen, aciz bi takım.
 
3 forvetle sahaya çıkıp hayvan gibi saldıran Galatasaray' özledim be,Ünal Aysal ilk senesi hariç bıktık uyuşuk futboldan,taktşk deneyen hocalardan Galatasaray hşs takımıdır saldırcak bu takımın genlerinde yok savunma yapmak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt