Tudor Raporunu Verdi! Kim Gidecek, Kim Kalacak? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor Raporunu Verdi! Kim Gidecek, Kim Kalacak?


5126611.jpg

Galatasaray'da sezonun kalan bölümünü en iyi şekilde noktalamak için çalışmalarını sürdüren teknik direktör İgor Tudor bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor.


Takımın başına geldiği günden buyana yaptığı değerlendirmeler sonrası takımdan gidecek ve kalacak futbolcuları belirlemeye başlayan Hırvat teknik adam, yönetime bu yöndeki taleplerini de iletiyor.

Tudor'un takımda kalmasını istediği futbolcuların başında bu sezon gösterdiği performansla beğeni toplayan Bruma yer alıyor. Sarı kırmızılılar Portekizli futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalamak için menajeriyle görüşmeleri sürdürüyor.

Hırvat teknik adamın gelecek sezon kadroda düşünmediği isimler arasında ise beklenen performansı gösteremeyen Martin Linnes ile Aurélien Chedjou yer alıyorlar.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Chedjou'ya bazı İngiliz kulüplerinin talip olduğu öğrenildi. Bu arada Linnes için de eski kulübü Molde ile masaya oturulması bekleniyor.

Bu arada tecrübeli futbolcu Hakan Balta'nın bel fıtığından kaynaklanan sakatlığı geçti. Doktorların kararına göre antrenmana çıkacak Hakan Balta, Galatasaray taraftarı olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nu ziyaret etti.

Hakan, antrenmanlarda Tudor'un defansta uyguladığı üçlü sistem üzerinde çok çalıştıklarını ve oynadıkça alıştıklarını söyledi. Tecrübeli futbolcu, ligin kalan bölümüyle ilgili de "Önümüzde 9 haftalık bir süre var. Üç puanlık sistemde biz; şampiyonluğu veya şampiyonlar ligi vizesi olan lig ikinciliğini sonuna kadar kovalayacağız. Şampiyonlar liginde oynamanın önemini biliyoruz ve çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz" dedi.

beIN Sports

Tudor Raporunu Verdi! Kim Gidecek, Kim Kalacak?
 
Bu Linnes size ne etti yahu. Gelen giden bu adami günah kecisi yapiyor.

Bu takimda Sabri, Balta, Selcuk gibi kangrenler dururken niye hep bu Linnes göze batiyor. Garibanin agzi var dili yok, buldular sessiz adami gelen giden tokatliyor. Yazik günah yahu.
 
Son düzenleme:
muslera bruma rodrigues kesin kalmalı linnes ve calık tutulabilir gerisi at cope gitsin o kadar adamı nasıl cıkartıcaz elden artık kım bılır
 
Sırf haber yapmış olmak için yapılmış bir haber

Gitmesi gereken o kadar isim var sadece Linnes ve Chedjou mu demiş
 
Umarım masa başı haberdir. Eğer haber gerçekse Tudor'un gücü bunlara yetiyor demektir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Umarım masa başı haberdir. Eğer haber gerçekse Tudor'un gücü bunlara yetiyor demektir.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çıkardığı kadrodan gücünün kimlere yetip yetmediğini gördük.
Selçuk oynuyor
Hakan sakatlık ayağına yatmasa onu da oynayacaktı.
Cavanda,tolga gibi yeteneksizleri hiç saymıyorum bile.

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!
 
Bu adami forumda konsensusla istemediniz mi ?

Yönetim foruma kimi istersiniz diye sorup da forumdakiler Igor Tudor demedi. Igor Tudor gelince desteklenmeye başladı. Hala da destekleniyor.

Eleştiriyor olmak desteklenmediği anlamına gelmiyor. Benim gözümde ekim ayına kadar kredisi var. Ağustosta başlayacak yeni sezon sonrası iki ayda kalite ortaya çıkar.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Üst Alt