Tudor, Riekerink'in Antrenman Programını Beğenmedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Riekerink'in Antrenman Programını Beğenmedi!


igor_tudor_ocak_ayinda_ayriliyordupJ.jpg


FutbolArena
- Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da derbinin hazırlıkları devam ediyor. Lider Beşiktaş ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılarda takımın yeni teknik direktörü Igor Tudor'un oyuncuların fizik durumunu beğenmediği öğrenildi.

Dün yöneticiler ile yaptığı sohbette sarı kırmızılı takımın sezon başından bu yana iyi antrenman yapmadığı ve bu yüzden futbolcuların temposunun istediği düzeyde olmadığını belirtti.

Tudor bu yüzden antrenmanlarda sakatlık yaşanmaması adına takıma yeteri kadar yüklenemediğini belirtti.
 
Yüklen hocam bu eşşeklere kim çürük belli olsun. Zaten bir bok olacağı yok bari kim iyi kim kötü çalıştı onu öğreniriz.
 
Yeni teknik direktör sonrası yapılmış klasik haberlerden biri. Umarım masa başında yapılmış bir haberdir.

Eğer gerçekse şaşırdım. Tudor'u seviyor ve destekliyorum. Ancak hiç sevmediğim bir iş ahlakıdır; "Benden öncekiler yetersizdi" savunmasının yapılması. Geçmişe bakmadan çalışman gerek. Geçmişe takılırsan geçmişte takılı kalır ilerleyemezsin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
cok konusma, daha iyisini yap, Bakalim sen nasil Sabri, Semih, Selcuk, Yasin, ve daha saymadigim futbolcu ünvanini hak etmegen adamlar la ne yapacaksin, istiyorum ki herseyi kazan. Ama malesef paralar cöplere gitti, müzmin sakatlari saymadim bile (tolga, Serdar filan)
 
klasik Türk medyası

gidenin arkasından sallayabildiğin kadar salla,geleni göklere çıkar,bir de medya mensubuyum diye basın kartını yerleştirip arabanı istediğin yere park et.
 
Üst Alt