Tudor: "Sanki burası Nou Camp'mış gibi ve Barcelona'ya karşı oynuyormuşuz gibiydi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Sanki burası Nou Camp'mış gibi ve Barcelona'ya karşı oynuyormuşuz gibiydi"


C9E2OQvUwAAdSby.jpg

Başakşehir maçının ardından Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı:


Sebebini anlamakta zorluk çekiyorum. Geçtiğimiz hafta farklı, bu hafta farklı bir rakip vardı. İyi iş çıkarmış Başakşehir vardı karşımızda; sahada bizden daha iyiydi. Yapılması gereken tek şey çalışmak.

Kim oynamış veya oynamamış bu konulara girmek istemiyorum. Buraya geldiğimde futbolcuların verdiği enerji sanki burası Nou Camp'mış gibi ve Barcelona'ya karşı oynuyormuşuz gibiydi. Oysa ki biz Galatasaray'ız. Pozisyona giremedik, ikinci topları kazanamadık, müdahalelerde geç kaldık. İki hafta sonra Fenerbahçe maçı oynayacağız ve bu maça odaklanıp çalışmamız gerekiyor.

“EN İYİ KADROYU ÇIKARDIM”

“7 maçımız daha var önümüzde. Önemli bir Fenerbahçe maçı var, çalışıp ona hazırlanmamız gerek. Bu maç için kafamdaki en iyi kadroyu çıkartmak vardı aklımda. Onu yaptım. Antrenmanlarda ve maçlarda takımı gözlemleyen benim”

galatasaray.org


PORTAL HABERİ

 
Son düzenleme:
Calismak calismak başka kelime yok lugatinda biraz iletisim çalış hicbir futbolcunun bireysel performansi artmadi aksine hepsi geriye gitti hic mi kendinde suc aramiyorsun? Oraya seni sorunlari çözer diye getirdik b.sehirin barca olmadığını anlatamadiysan zihinsel olarak hazirlamadiysan topculari cikip yakarma seyirci degil teknik adamsin tudor efendi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sen kurduğun kadro ile anadolu takımlarına barca muamelesi yaparsan yeteneksiz oyuncularda o şekilde sahada durur.

Korkak herif

DEFOL dursun!
 
Kalbi kırmaya tek bir söz yeter; ama kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür ne de bir ömür yeter.
Charles Bukowski
 
Aman Allahim. Süphelerim vardi ama simdi tamamen eminim bu adam nereye ve nasil bir kulübün basina geldigini hala kavrayamamis.

Ulan biz Real Madrid'e kafa tutmus onlari üc bucuk attirmis kulübüz ne anlatiyorsun lan sen hiyar agasi.
 
Hiç istemiyordum ama çare yok.Bizi ancak fatih adam eder.Tabi önce şu Dursun şerrosundan kurtulmak en önemli nokta.
 
Üst Alt