Tudor, Selçuk ve Rodrigues Arasında Kararsız! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor, Selçuk ve Rodrigues Arasında Kararsız!


222640_5213994.jpg

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, Fenerbahçe derbisinde kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Belhanda'nın yerine Rodrigues ve Selçuk İnan arasında seçim yapacak.

Tudor, dörtlü savunmayla devam edecek. Hırvat hoca, Fenerbahçe derbisinde denediği üçlü savunmayı, Serdar Aziz sakatlanıp çıkınca 19. dakikada yeniden dörtlüye dönmüştü. Tudor, derbideki 19 dakikalık üçlü savunmadan memnun kalsa da Trabzonspor deplasmanında sezon başında bu yana başarılı olan 4’lü savunmaya geçecek. Ancak, Tudor, orta sahası güçlü rakiplere karşı gerektiğinde yine üçlü savunmayı denemekten de kaçınmayacak.

SELÇUK VE RODRIGUES ARASINDA KARARSIZ

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Serdar Aziz düzeldi ve Trabzonspor karşısında ilk 11’de sahaya çıkacak. Kart cezalısı Belhanda’nın yerine ise Tudor, iki oyuncu arasında seçim yapacak. Tudor, adalesindeki ağrılar nedeniyle derbide riske etmediği Rodrigues ile Selçuk İnan arasında tercihte bulunacak.

Rodrigues oynarsa 10 numaraya Feghouli geçecek. Selçuk oynarsa da Ndiaye 10 numara gibi oynayacak. Tudor, sol bekte de Latovlevici ile Linnes arasında kararsız. Latovlevici’nin derbi performansı Hırvat teknik adamı memnun etmemişti.

Hürriyet

GSCimbom Portal
 
Garry oynamalı, TS'nin maçlarını izleyen bilir, savunması çok ağır ve çok kademe hatası yapabiliyorlar. Garry'de hızlı ve hataya zorlayan bir oyuncu. Ama Feghouli'nin 10 numara oynaması taraftarı değilim, etkinliğini kaybediyor. Tolga yedeğe geçip yerine göbekte Selçuk oynamalı Konya maçında oynadığı gibi oynayacaksa, forvet arkası ise Ndiaye olsun. Kanatlarda da Feghouli ve Rodrigues
 
Sizce Fener maçında

Tolga-Garry
Belhanda - Selcuk değişikliği gelseydi gol atarmıydık?
Konya maçında ki Selçuk, sol tarafı iyi kötü kullana bilen bir Rodriguez ile bu ihtimal yükselirdi, daha doğrusu böyle bir ihtimal olurdu.

Başta sol taraf olmak üzere kanatları hiç kullan(a)madık. Bir resim vardı bugün, rakip merkez de yedi kişi ve biz ekseriyet ile merkez'den oynadık.

Üstüne üstlük on kişi kalmazdık, kalacağımızın kokusu maçın başından itibaren vardı ve Belhanda yine maçın başında buna en büyük aday olduğunu göstermişti.
 
Son düzenleme:
Adamdaki plana bak :D feguli 10 numara,rodrigez sağ açık :D sol tarafa yakın yine tolga.Yap yavrum yap biraz daha fantazi yap.Yaptıkların seni kesmemiş biraz daha fantazi dene.Emanuelle serisi çekiyoruz zaten
 
TS'de sol bek Hubocan oynayacak. Stoper orjinli bir oyuncu. Orada Feghouli mutlaka oynamalı ve sürekli üstüne gitmeli,Mariano ile beraber. Hücuma pek çıkamaz yani.

Kucka'da olmayacak. Selçuk-Fernando yumuşak kalmaz yani. Onazi-Okay-Sosa üçlüsü oynayabilir. Öne de Ndiaye atılmalı. Osmanlı'da zaten öyle oynuyordu. Bu sayede daha rahat dripling ve şut özelliği kullanacaktır.
 
Hücum etmeye adam yok bide üstüne selçuk m oynayçtılcak tey Allam

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
İkiside oynasın. Rodrigues maç içerisinde sinir ediyor bazen ama fb maçında eksikliğini hissettik.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouli Selcuk Rodrigues
Gomis

Hic düsünmeye gerek yok. Cigerci olsa olsa sürpriz golcü olur. Selcuk ve Ndiaye epey ofansif oynar, Fernando'ya biraz destek olsalar yeter. Ben artik iki kanatla görmek istiyorum takimi. Kimsenin yerini bozmaya gerek yok (Ndiayeyi 10 numara cekip 8'e mücadele gücü düsük Selcuk veya pas kalitesi cok düsük Cigerciyi yazarsak gecen yila döneriz)


 
Feghouli'nin 10 numarada oynamasi kötü bir fikir degil bence,Cezayir milli takiminda bu mevkide daha önce oynadi

Badou yazanlar var ama bana göre Badou icin ideal mevki 8 numara yani sezon basinda oynadigi mevki
 
Açıkçası ben de aynı kararsızlığı yaşıyorum. Belhanda'nın olsa da bişey değiştirmeyen oyun kurma ve pas organizasyonu sıkıntısı yokluğunda da haliyle olacaktır. İki sorun veya plandan birini seçmemiz lazım.

1.Pas kalitemizi artırmak için Selçuk ile başlamak. Tabi bu Selçuk'un son maçlardaki formu üzeirnden bir plan. Bu durumda Tolga yedek bırakılabilir. Rodrigues de solda oynar.
2. Tolga'yı Fernando'nun yanında kullanmak. Bu dinamizmi artırır ama Fernando-Tolga-Ndiaye ortasahasında oyun kurma yükü tamamen Fernando'nun sırtında kalabilir. Ve pas kalitesi de düşebilir.

Trabzon'u düşününce sanki Rodrigues mutlaka oynamalı ama Tolga ve Selçuk arasında karar vermeliyiz gibi geliyor bana. Trabzon savunmasını iki kanattan delmek çok mümkün. Ama aynı zamanda iki kazma stoperleri olduğu için Gomis'in Konya maçındaki gibi Selçuk tarafından gol pozisyonalrına sokulması da pekala plan dahilinde olabilir. Benim aklıma yatan şöyle bir 4-1-4-1.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando
Feghouli Ndiaye Selçuk(Tolga) Garry
Gomis
 
Üst Alt