Tudor: "Sinan forvet olarak daha etkili olduğunu düşünüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Tudor: "Sinan forvet olarak daha etkili olduğunu düşünüyorum"


6fd997d27c6048e39380f1165dd1ded3.jpeg

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, Ziraat Türkiye Kupası’nda Sivas Belediye Spor ile oynanan maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Igor Tudor’un maç sonu açıklamaları şu şekildeydi:

“Burada en önemlisi bir üst tura çıkmaktı. Bunu başardığımız için de mutluyuz. Genç arkadaşlarımızın performanslarını gördük. Onların da üstüne koymaları gerekiyor. Onları görme şansı yakaladık”

“Yeni Malatya maçı öncesi son 3-4 günde Gomis’in oynamaması halinde kimi oynatacağımıza karar vereceğiz. Sinan bence kanattan çok forvet olarak oynamaya daha elverişli. Orada oynadığı zaman daha etkili olduğunu düşünüyorum.”
 
Eren'den daha faydalı olacağı kesin. En azından kendi başına da bir şeyler yapabiliyor. Eren'e sürekli servis yapılması lazım ama bizim takım onu da pek beceremiyor. Mesela Beşiktaş maç boyunca deli gibi orta yapıyor. Orada belki faydalı olabilirdi ama Eren'in bizim takımda başarılı olabilmesine imkan yok. Koy Sinan'ı belki en azından biraz piyasa yapar.
 
Eren veya Sinan seçim yapacaksan Eren'i oynatacaksın güzel kardeşim. Umarım Sinan'ı oynatıp Eren'i yedeğe falan almazsın. En kötü çift forvet çıkarsın o zaman Sinan iş yapar.
 
Sinan bruma ve Sneijder in temposuna uyum sağlayamıyordu şimdi ki takımda hepten zor işi.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sinan'ı duruma göre farklı pozisyonlarda oynatırsın ama Eren'in öyle bir şansı yok. Kanatların pek fazla işlemeyeceğini farzedersek Eren bu maç için lüks olur. Maçın gidişatına göre Eren oyuna sokulabilir ama maç başında koşacak adam lazım; ki rakip defansı yorarak, ikinci yarıda üzerimize gelecek baskıyı kompanse edelim.
 
Sinan gibi fiziksel-mental-teknik yönden hiçbir mevkide istikrarlı katkı veremeyecek biri için kafa yoracağına, mesela önümüzdeki maç Ndiaye' yi Eren' in yanında 2. forvet gibi oynatmayı düşünsen, diyorum, İgor efendi!...Körün taşı bellediği gibi, adamı 6 numara bellemişsin nedense?!, gayret etse de olmuyor, olmayacağı belli, bir sen göremiyorsun...
 
Üst Alt